wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Fotocollage maken met eigen foto's

Een fotocollage maken is tegenwoordig een stuk eenvoudiger dan vroeger het geval was. Destijds was je voornamelijk bezig met papier, lijm, schaar en natuurlijk foto's om vervolgens een mooie creatie te maken. Door de opkomst van de digitale camera en foto's kun je bij Fotofabriek nu ook gemakkelijk zelf een fotocollage online maken. Lees verder voor alle informatie.

Fotocollage programma

De software van Fotofabriek is ideaal te gebruiken als fotocollage programma. Met deze software kun je een zelfgemaakte poster collage maken of bijvoorbeeld een fotocollage canvas bestellen. Heb je zelf een ontwerp gemaakt met bijvoorbeeld Adobe Photoshop. In dat geval is de Online Editor een alternatieve oplossing waarmee je een PDF bestand kunt uploaden en zo je fotoproduct kan maken. Met een fotocollage leg je leuke herinneringen aan bijvoorbeeld een vakantie, trouwerij of andere gebeurtenis vast in een mooi aandenken. Bekijk het overzicht voor de verschillende producten of ga direct naar een fotocollage maken.

Fotocollage canvas

Een fotocollage op canvas doek is een mooie decoratie aan de muur en gemaakt van 100% katoen, UV-/waterbestendige materialen en heeft een hoge kleurechtheid.

Je kan eenvoudig bij Fotofabriek zelf een fotocollage canvas maken. De fotocollage canvassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Let op: bij een fotocollage canvas maken moet je rekening houden met een bleed van 3 cm die om de canvas gespannen wordt. Zo heb je binnenkort een prachtige canvas fotocollage aan de muur hangen!

Fotocollage kaart

Is er binnenkort iemand jarig? Ga je binnenkort verhuizen, trouwen of komen de feestdagen er aan? Je kan ook wenskaarten maken van een fotocollage!

Door meerdere foto's samen te voegen kun je zelf mooie fotocollage kaarten maken. Zo zorg je in een handomdraai voor originele verhuiskaarten, trouwkaarten, kerstkaarten die je kan versturen naar familie,vrienden of kennissen. Het is altijd een leuke verrassing om een zelfgemaakte en persoonlijke kaart te ontvangen!

Fotocollage poster

Als je een fotocollage op groot formaat wil maken dan kun je kiezen voor een (tuin)poster. De tuinposter wordt op stevig zeildoek gedrukt en is wind en waterbestendig. Je kan een fotocollage poster maken in verschillende formaten, oplopend tot wel 2 meter breed, en de tuinposters kunnen gemakkelijk d.m.v. ophangogen of zeilklemmen opgehangen worden.

Wil je een poster binnen ophangen? Dan kun je een fotocollage poster ontwerpen in de formaten A0, A1 en A2. De posters worden gedrukt op 140 grams papier. Een fotocollage op poster is met het online fotocollage programma van Fotofabriek in no-time gemaakt!

Kalender fotocollage

Ben je die saaie kalender ook zat? Maak dan je eigen fotokalender bij Fotofabriek! Bij elke maand kun je foto's toevoegen en zo kun je elke maand een thema meegeven of denk bijvoorbeeld aan de seizoenen lente,zomer,herfst en winter! Met meerdere foto's kun je eenvoudig een mooi fotocollage kalender maken door de foto's over elkaar heen te leggen, te draaien en/of een achtergrond mee te geven. Bij de verjaardagskalender kun je namen van de jarigen invullen en ook de foto's er bij te plaatsen!

Bekijk onze fotocollage producten

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek