Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
  • makkelijk een fotocollage maken

Collage maken met eigen foto's

Een fotocollage maken is tegenwoordig een stuk eenvoudiger dan vroeger het geval was. Destijds was je voornamelijk bezig met papier, lijm, schaar en natuurlijk foto's om vervolgens een mooie creatie te maken. Door de opkomst van de digitale camera en foto's kun je bij Fotofabriek nu ook gemakkelijk zelf een fotocollage online maken. Lees verder voor alle informatie.

Maak nu je eigen fotocollage

Fotocollage maken

De Online Editor van Fotofabriek is ideaal te gebruiken als fotocollage programma. Met deze online software kun je een zelfgemaakte poster collage maken of bijvoorbeeld een fotocollage canvas bestellen. Heb je zelf een ontwerp gemaakt met bijvoorbeeld Adobe Photoshop. In dat geval is de PDF uploader een alternatieve oplossing waarmee je een PDF bestand kunt uploaden en zo je fotoproduct kan maken. Met een fotocollage leg je leuke herinneringen aan bijvoorbeeld een vakantie, trouwerij of andere gebeurtenis vast in een mooi aandenken. Bekijk het overzicht voor de verschillende producten of ga direct naar een fotocollage maken. 

Fotocollage op canvas

Een fotocollage op canvas doek is een mooie decoratie aan de muur en gemaakt van 100% katoen, UV-/waterbestendige materialen en heeft een hoge kleurechtheid. Je kan eenvoudig bij Fotofabriek zelf een fotocollage canvas maken in de Online Editor:

Stap 1: Kies het gewenste formaat canvas in de Online editor.
Stap 2: Upload de foto's.
Stap 3: Plaats de foto's in de gewenste positie.

De fotocollage canvassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Let op: bij een fotocollage canvas maken moet je rekening houden met een bleed van 3 cm die om de canvas gespannen wordt. Zo heb je binnenkort een prachtige canvas fotocollage aan de muur hangen!

online fotocollage maken

Fotocollage poster

Het is natuurlijk ook mogelijk om een collage op een poster te maken. Bij Fotofabriek kun je kiezen uit verschillende formaten posters voor jouw fotocollage. De posters worden gedrukt op 140 grams papier en met de beschikbare lay-outs in de Online Editor is een mooie fotocollage in no-time gemaakt! 

Je maakt een fotocollage op poster als volgt:

Stap 1: Open de Online Editor.
Stap 2: Kies  het gewenste formaat poster.
Stap 3: Kies voor ''ontwerpen bekijken'' en selecteer het aantal foto's voor de collage.
Stap 4: Voeg de foto's toe.

fotocollage poster

Kalender fotocollage

Ben je die saaie kalender ook zat? Maak dan je eigen fotokalender bij Fotofabriek! Bij elke maand kun je foto's toevoegen en zo kun je elke maand een thema meegeven of denk bijvoorbeeld aan de seizoenen lente,zomer,herfst en winter! Met meerdere foto's kun je eenvoudig een mooi fotocollage kalender maken door de foto's over elkaar heen te leggen, te draaien en/of een achtergrond mee te geven. Bij de verjaardagskalender kun je namen van de jarigen invullen en ook de foto's er bij te plaatsen!

fotocollage maken

Fotocollage kaart

Is er binnenkort iemand jarig? Ga je binnenkort verhuizen, trouwen of komen de feestdagen er aan? Door meerdere foto's samen te voegen kun je zelf mooie fotocollage kaarten maken. Zo zorg je in een handomdraai voor originele verhuiskaarten, trouwkaarten, kerstkaarten die je kan versturen naar familie,vrienden of kennissen. Het is altijd een leuke verrassing om een zelfgemaakte en persoonlijke kaart te ontvangen! 

Stap 1: Open de Online Editor.
Stap 2: Kies het gewenste formaat wenskaart.
Stap 3: Kies voor lay-out en selecteer het aantal foto's.
Stap 4: Meer als 4 foto's toevoegen? Geen probleem, dit kan alsnog door foto's in te voegen.

fotocollage maken
Maak nu je eigen fotocollage

Bekijk ons assortiment

Bekijk het assortiment

Bekijk onze fotocollage producten

Kalenders
vanaf € 7,99
Kaarten
vanaf € 1,49
Wanddecoratie
vanaf € 3,99

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform