Fotokaarten maken

Ontwerp online jouw eigen fotokaart

Bij Fotofabriek kan je een zelf een fotokaart maken en afdrukken. Dit kan dankzij onze Online Editor. Heb je een feestje en wil je gasten op een unieke manier uitnodigen met een fotokaart? Fotofabriek biedt talloze opties voor het maken van je eigen fotokaart. Kies het soort kaart dat je wilt gebruiken, de grootte en begin meteen met maken van jouw unieke fotokaart!

Wenskaarten naar keuze

Een trouwkaart, een Kerstkaart, Valentijnskaart of een verjaardagkaart kunnen worden gemaakt met de Online Editor. Kies zelf het soort fotokaart en het formaat, zo hebt je gegarandeerd een uniek resultaat!

Hoe maak je je eigen fotokaart?

  1. Kies het soort fotokaart dat je wilt maken
  2. Kies het formaat van de fotokaart
  3. Maak je fotokaart naar eigen smaak in de Online Editor

Kies hier het soort fotokaart dat je wilt maken

Wenskaarten
vanaf € 6,99
Trouwkaarten
vanaf € 6,99
Verhuiskaarten
vanaf € 6,99
Geboortekaarten
vanaf € 6,99
Verjaardagskaarten
vanaf € 2,99

Uitnodigingskaart

Sarah staat binnenkort op de stoep bij je zus, ze wordt volgende maand 50! Wat is er nou leuker dan zelf een fotokaart als uitnodiging ontwerpen met een leuke foto van je zus? Wil je de uitnodigingen voor dit feest zelf ontwerpen? Vanaf 2 setjes fotokaarten krijg je al volumekorting, dat kan zelfs oplopen tot 55% korting op fotokaarten. Zo maak jij goedkoop jouw zelf ontworpen uitnodiging op een fotokaart.

 

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!