• Fotokaarten maken

Ontwerp online jouw eigen fotokaart

Bij Fotofabriek kan je zelf een fotokaart maken en afdrukken. Dit kan dankzij onze Online Editor. Heb je een feestje en wil je gasten op een unieke manier uitnodigen met een fotokaart? Fotofabriek biedt talloze opties voor het maken van je eigen fotokaart. Kies het soort kaart dat je wilt gebruiken, de grootte en begin meteen met maken van jouw unieke fotokaart!

Wenskaarten naar keuze

Een trouwkaart, een Kerstkaart, Valentijnskaart of een verjaardagkaart kunnen worden gemaakt met de Online Editor. Kies zelf het soort fotokaart en het formaat, zo hebt je gegarandeerd een uniek resultaat!

Hoe maak je je eigen fotokaart?

  1. Kies het soort fotokaart dat je wilt maken
  2. Kies het formaat van de fotokaart
  3. Maak je fotokaart naar eigen smaak in de Online Editor

Bekijk hier alle fotokaarten

Bekijk het assortiment

Kies hier het soort fotokaart dat je wilt maken

Uitnodigingskaart

Sarah staat binnenkort op de stoep bij je zus, ze wordt volgende maand 50! Wat is er nou leuker dan zelf een fotokaart als uitnodiging ontwerpen met een leuke foto van je zus? Wil je de uitnodigingen voor dit feest zelf ontwerpen? Vanaf 2 setjes fotokaarten krijg je al volumekorting, dat kan zelfs oplopen tot 55% korting op fotokaarten. Zo maak jij goedkoop jouw zelf ontworpen uitnodiging op een fotokaart.

 

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform