wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Je eigen fotokaarten maken

Wil jij je eigen fotokaarten maken met eigen foto's en teksten? Dat kan bij Fotofabriek! Dankzij onze handige Online Editor kun je nu nog makkelijker online je eigen fotokaarten maken.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Je kunt bij Fotofabriek je eigen fotokaarten maken met eigen foto's en teksten in verschillende thema's. Zo kun je kiezen voor een wenskaart, een verhuiskaart, een ansichtkaart, een geboortekaart, een trouwkaart of een kerstkaart. Alle thema's zijn er in verschillende formaten die je later nog kunt kiezen. Begin direct met je eigen fotokaarten maken!

Je eigen fotokaarten maken in thema's

Je eigen fotokaarten maken met korting

Ben je van plan een grote officiële uitnodiging of aankondiging te doen? Bestel dan nu je fotokaarten met korting! Je krijgt namelijk bij Fotofabriek bij bestellingen van 2 sets fotokaarten al de zogenaamde volumekorting! Als je meer dan 1 set fotokaarten maken gaat krijg je dus korting die kan oplopen tot wel 55%! Dus begin direct met je eigen fotokaarten maken en pak die korting!

Wanneer je fotokaarten maken gaat worden deze gedrukt op 260 grams sulfaatpapier. De dubbelgevouwen kaarten zijn per set van 9 stuks te bestellen. Ga je enkele (niet gevouwen) fotokaarten maken dan worden deze in sets van 8 stuks besteld. Wanneer je bij het fotokaarten maken extra opties wilt toevoegen komt dit met een meerprijs.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek