wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Fotokaarten maken, snel en eenvoudig

Fotokaarten van de beste kwaliteit

Op zoek naar een een manier om je eigen fotokaarten te drukken? Dit kan bij fotofabriek.nl, wij drukken al uw zelfgemaakte fotokaarten . Onze zeer scherp geprijsde fotokaarten zijn van sublieme kwaliteit. Jou fotokaarten worden gedrukt op stevig 240grams sulfaatpapier en kunnen als optie met hoogglans worden afgewerkt. De kwaliteit van je fotokaarten is door onze eigen digitale drukpers van uitstekende kwaliteit. Maak een fotokaart met je eigen vakantiefoto, gezinsfoto, kinderfoto, trouwfoto of ander soort foto. De mogelijkheden zijn ongekend.

Wij bieden op dit moment twee verschillende formaten fotokaarten aan: een dubbele fotokaart met een afmeting van 14 bij 14 cm. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in sets van 9 stuks. De tweede kaart die wij aanbieden is een enkele fotokaart van 10 bij 15 cm. Deze kaarten worden geleverd per sets van 8 stuks.

Je kunt de kaarten maken in de professionele gratis software of de compleet vernieuwde Online Creator. Het is tevens mogelijk om een proefdruk te laten maken.

Fotokaarten in verschillende formaten

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek