actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Fotopaneel maken

9,0

(17306 beoordelingen)

  • Maak je eigen fotopaneel!
  • Maak je eigen Fotopaneel HD!
  • Haarscherpe fotokwaliteit
  • Hoge kleurechtheid
  • Museumkwaliteit
  • Luxe uitstraling
  • Vinylafdruk op dibond

Maak van je foto een prachtig kunstwerk aan de muur, door deze te laten afdrukken op een fotopaneel. Een fotopaneel onderscheidt zich en wordt dan ook wel vaak van museumkwaliteit genoemd. Dit komt door de luxe uitstraling en de haarscherpe fotokwaliteit. Het fotopaneel wordt standaard afgewerkt met matlaminaat of glanslaminaat, maar wij bieden ook de Fotopaneel HD aan. Deze wordt afgewerkt met een laag plexiglas, waardoor er een uniek diepte-effect ontstaat. Hierdoor komt jouw kunstwerk nog meer tot leven.

Fotopaneel

Een fotopaneel is een prachtexemplaar onder de wanddecoraties. Het onderscheidt zich van de andere wanddecoraties door de uiterst luxe uitstraling en de haarscherpe fotokwaliteit. Door de techniek die gebruikt wordt bij het drukken, komen de kleuren van de foto veel beter tot hun recht en is de afbeelding veel gedetailleerder. 

Maak je eigen fotopaneel

Creëer jouw eigen kunstwerk, snel en gemakkelijk met de Online Editor. Het fotopaneel wordt standaard afgedrukt op matlaminaat, maar bij Fotofabriek geven we jou ook de optie om dit op glaslaminaat af te werken. Zo is het mogelijk om je fotopaneel net iets extra’s mee te geven.

Bekijk fotopaneel
Fotopaneel detail.

Fotopaneel HD

De Fotopaneel HD is de parel onder de wanddecoratie. Door de toevoeging van een laag plexiglas krijgt jouw kunstwerk een uniek diepte-effect. Hierdoor wordt de foto nog gedetailleerder en komt jouw kunstwerk tot leven. Doordat de Fotopaneel HD luxe uitstraalt wekt het ook voor een zeer professionele indruk.

Maak je eigen Fotopaneel HD

Creëer jouw eigen kunstwerk, snel en gemakkelijk met de Online Editor. Bij de Fotopaneel HD wordt de haarscherpe vinylafdruk geplaatst op een dibondplaat. Vervolgens wordt de plaat afgewerkt met een laag plexiglas. Hierdoor krijgt de Fotopaneel HD een prachtige en luxe uitstraling.

Bekijk Fotopaneel HD
Fotopaneel HD detail.

Hoe maak je een fotopaneel?

Een eigen fotopaneel ontwerpen en bedrukken is ontzettend eenvoudig bij Fotofabriek. Door de onderstaande stappen te volgen kun je snel en gemakkelijk je eigen fotopaneel maken.

1. Kies uit Fotopaneel of Fotopaneel HD
2. Kies het gewenste formaat
3. Kies jouw foto('s) uit en voeg eventuele cliparts of sjablonen toe
4. Klik op bestellen en rond je bestelling af
5. Voeg aan jouw kunstwerk een eventueel ophangsysteem toe.

Fotofabriek heeft zijn productie aan eigen huis, hierdoor is het voor ons mogelijk om jouw Galleryprint vandaag nog te versturen als jij hem voor 12 uur s ‘ochtends bestelt.

Fotopaneel HD voorbeeld.

Bekijk ons assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...