actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Fotoslinger

9,1

(5767 beoordelingen)

Fotoslinger
  • Unieke versiering
  • Eigen foto’s en tekst
  • Snelle levertijd
  • Inclusief koord

Wanneer je aan vrolijke versiering denkt, denk je aan slingers! Om de show te stelen op jouw volgende feest kies je natuurlijk voor fotoslingers. Jouw eigen vlaggenlijn bedrukt met jouw eigen foto’s. Een slinger maken is simpel en deze ontvang je binnen een mum van tijd in jouw brievenbus!

Begin nu

Jouw fotoslinger

Feestslingers zijn onmisbaar als het gaat om een kamer versieren voor bijvoorbeeld een verjaardag, afscheidsborrel, babyshower of een ander feest. De fotoslinger bevat 12 vlaggetjes die aan beide kanten worden bedrukt. Jij ontwerpt 4 vlaggetjes die elk 3 keer gedrukt worden. De meegeleverde vlaggenlijn is 4 meter lang, waardoor jij zeker weet dat je voldoende hebt om de kamer mee te versieren! Zoals je van Fotofabriek gewend bent, ontwerp jij jouw fotoslinger gemakkelijk en snel. Zonder moeite ontvang je de slinger in jouw brievenbus en deze hang je nog makkelijker op.

Slinger met foto

Ontwerp jouw fotoslinger

Er zijn talloze creatieve manieren hoe jij je fotoslinger kunt ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een letterslinger waarbij ieder vlaggetje bedrukt is met een letter. Samen vormt dit een naam of leuke boodschap. Ga jij liever voor foto’s op je vlaggetjes? Vul de vlaggenlijn dan met jouw favoriete foto’s! In onze Online Editor vind je een tal van leuke thema’s die jij kunt gebruiken op je fotoslinger. Kies bijvoorbeeld voor een verjaardagsthema en voeg leuke foto’s toe van het feestvarken. Gaat iemand naar het buitenland verhuizen? Maak dan leuke vlaggetjes met foto’s van dat land óf met de nationale vlag.

Vlaggetjes met foto

Fotoslinger maken

Wil jij jouw eigen fotoslinger maken? Dit kan binnen vier simpele stappen:
Stap 1: Open de Online Editor.
Stap 2: Kies voor een blanco project of vul automatisch met foto’s.
Stap 3: Voeg kleuren, foto’s of tekst toe.
Stap 4: Druk op ‘bestellen’ en wij zorgen er voor dat je slingers snel bij jou op de deurmat liggen.

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...