actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Gastenboek maken

9,0

(26583 beoordelingen)

Gastenboek maken

Ga je binnenkort trouwen? Trouwen is één van de mooiste dagen uit je hele leven. Bij een bruiloft komt van alles kijken. De ringen, een taart, muziek en niet te vergeten een gastenboekje bij de receptie. Een gastenboek is een perfect aandenken aan deze mooie dag. Maak van deze mooie dag een tastbare herinnering. In dit gastenboek kunnen jouw gasten een klein tekstje schrijven en jullie veel geluk toe wensen.

Zelf een gastenboek ontwerpen

Bij Fotofabriek is het mogelijk om zelf je gastenboek te maken. Een gastenboek is simpel te maken in de Fotofabrieksoftware. In deze software kan je het gastenboek geheel naar eigen zin maken.

Standaard pagina's en premium mat papier is goed beschrijfbaar. Kies ervoor om alleen de omslag te vullen met foto's en teksten en de pagina's blanco te houden. Uiteraard kun je ook de binnenkant van het gastenboek opmaken. Dit kan door middel van eigen foto’s, sjablonen en teksten. Zet bijvoorbeeld op de linker pagina een foto, zodat aan de rechterkant plek is om te schrijven. Met sjablonen kun je het boek wat decoreren. Het is ook leuk om er quotes in te schrijven. De foto’s, sjablonen en teksten kunnen ook voor de cover gebruikt worden. Zo kun je dus je gastenboek geheel naar eigen wens maken.

Maak nu je eigen gastenboek

Bekijk alle gastenboeken

Bekijk al onze gastenboeken

Ervaring van klanten

Opties gastenboek

Voor het ontwerpen van een gastenboek in de software heb je de keuze uit verschillende maten, omslagen en papiersoorten. Door deze keuzes maak jij je gastenboek zoals jij dat wil.

Er is keuze uit veel verschillende maten voor het gastenboek. Over het algemeen wordt er gekozen voor de vierkante maten 21x21 of de 30x30.

Fotofabriek heeft verschillende omslagen. Zo kun je kiezen uit hardcover, softcover of een boek met een linnen rug. Bij een hardcover boek kun je heel mooi een eigen foto op de omslag doen, omdat de omslag een glanzende laag heeft. Een softcover omslag is een boek met een zachte omslag ook met een mooie glanzende laag. En een boek met linnen rug geeft een chique uitstraling en is heel stevig.

Voor het gastenboek heb je ook nog de keuze uit diverse papiersoorten. Voor een gastenboek kan je het beste kiezen uit: Standaard en Premium Mat. Op deze papiersoorten kan makkelijk geschreven worden en het glanst waardoor het een mooi effect geeft.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...