actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Geboortecadeau met naam

Geboortecadeau met naam
  • Gebruiksvriendelijke editor
  • Diverse ontwerpmogelijkheden
  • Breed cadeauassortiment
  • Unieke en persoonlijke cadeaus

Wat is een leuk kraamcadeau voor de komst van een kleintje? Een geboortecadeau met naam natuurlijk! Het personaliseren van je cadeau bij ons biedt de mogelijkheid om iets te creëren dat zowel diepgaand als onvergetelijk is. 

Bij Fotofabriek hebben we een uitgebreid assortiment aan cadeauopties die je naar eigen wens kunt samenstellen. Om je te inspireren, hebben we een aantal opties voor je samengesteld, zodat je zeker kunt zijn van een geslaagd kraamcadeau! 

Geboortecadeau maken Bekijk ons cadeauassortiment

Een geboortecadeau met naam maken

Een geboortecadeau met de naam van de pasgeboren baby is het ideale kraamcadeau voor kersverse ouders! Niet alleen is het erg persoonlijk, het is ook nog eens een heel attent geschenk. Stel je voor: je geeft een gepersonaliseerd tegeltje met een schattige foto van de pasgeborene en met de naam van de baby op het cadeau. Een erg leuk geboortecadeau dat overal in huis geplaatst kan worden en een tastbare herinnering is voor de eerste jaartjes van het kleintje! 

Als de nieuwe ouders van spelletjes houden, overweeg dan om een gepersonaliseerd geheugenspel te creëren als kraamcadeau. Het geheugenspel kan worden voorzien van meerdere schattige foto’s van de baby, zo raak je nooit uitgespeeld! 

Als je beschikt over een reeks foto's van de baby, overweeg dan om je eigen kartonnen boekje te creëren. Voeg zelf foto's, teksten en cliparts toe om je cadeau volledig te personaliseren! Dankzij de extra dikke bladzijden is dit boekje bijzonder stevig en daarmee een erg geschikt geboortecadeau! 

Geboortecadeau maken
Een geboortecadeau met naam maken

Hoe kan ik zelf een geboortecadeau met naam maken?

Een geboortecadeau met naam maken is erg eenvoudig en snel met behulp van onze Online Editor. We hebben alle stappen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet, volg deze stappen en begin gelijk aan het samenstellen van je kraamcadeau! 

  1. Kies een kraamcadeau uit ons assortiment 
  2. Open de Online Editor 
  3. Kies voor een kant-en-klaar ontwerp of ga zelf aan de slag 
  4. Voeg eventueel nog foto’s, teksten of cliparts toe 
  5. Klaar? Rond je bestelling af 

Het geschenk zal zo snel mogelijk geprint worden zodat jij je kraamcadeau zo snel mogelijk cadeau kunt geven! 

Geboortecadeau maken
Hoe kan ik zelf een geboortecadeau met naam maken

Gemakkelijk je geboortecadeau met naam maken

Wij maken jouw geboortecadeau met naam bij Fotofabriek in eigen huis, zo zorgen we ervoor dat jij je kraamcadeau snel kunt versturen. Wil je weten wanneer je jouw geschenk thuis kunt verwachten? Bekijk dan hier de actuele levertijden en blijf op de hoogte van de verwachte aankomsttijd. 

Heb je nog andere vragen over jouw bestelling of één onze andere producten? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat voor je klaar! Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online chat. Ben je er klaar voor? Volg de eerdergenoemde stappen en start direct met het personaliseren van jouw unieke kraamcadeau! 

Geboortecadeau maken
Gemakkelijk en snel je geboortecadeau met naam maken

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...