actie
20% korting op alle wanddecoratie
Geboortekaart maken

Geboortekaart maken

Geboortekaart maken met je eigen ontwerp. Maak een dubbelgevouwen geboortekaart van 14 x 14 cm of een enkelzijdige geboortekaart van 10 x 15 cm welke je aan beide kanten bedrukt met foto's, tekst en afbeeldingen. Zelf een foto geboortekaart maken is veel leuker. Bij Fotofabriek bieden we topkwaliteit. Je zelfgemaakte geboortekaart maken wij op 260 grams sulfaatpapier, optioneel met extra hoogglans. Maak je een dubbele kaarten set, dan zijn 9 kaarten en 9 enveloppen inbegrepen. De enkele kaarten sets hebben 8 kaarten per set

Je kunt de geboortekaart maken als wenskaart in onze professionele gratis software. Via onze gratis software kun je ook een proefdruk bestellen. Je geboortekaart heeft voor ons de hoogste prioriteit en wordt snel geleverd. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Geboortekaartjes in verschillende formaten

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!