actie
20% korting op alle wanddecoratie
Geboortekaartjes met foto

Geboortekaartjes met foto maken

Is er net een kleine geboren? Deel dit dan gelijk met vrienden en familie! Stuur ze geboortekaartjes met foto! Je kunt nu de mooiste geboortekaartjes met foto zelf maken dankzij onze handige online editor. Bovendien worden de geboortekaartjes met foto nog dezelfde dag verzonden wanneer jij ze voor 15.00 uur verstuurd!

Je kunt de geboortekaartjes met foto in verschillende formaten zelf maken. Je kunt kiezen voor Geboortekaartjes enkel (A6 formaat), Geboortekaartjes dubbel 14x14 (14 x 14 cm) of Geboortekaartjes dubbel 10x10 (10 x 10 cm). Bij de dubbelgevouwen kaarten krijg je gratis enveloppen. Begin nu met zelf geboortekaartjes met foto maken!

Geboortekaartjes in verschillende formaten

Originele geboortekaartjes met korting

Moet je veel familie en vrienden inlichten? Dan heb je natuurlijk veel geboortekaartjes met foto nodig. Gelukkig heeft Fotofabriek hier rekening mee gehouden! Bij Fotofabriek krijg je namelijk bij bestelling van 2 of meer sets geboortekaartjes met foto korting! Zo kun je niet alleen veel geboortekaartjes met foto maken, maar maak ook goedkope geboortekaartjes met foto! Waar wacht je nog op begin nu met zelf goedkope geboortekaartjes met foto maken!

Wanneer jij geboortekaartjes met foto gaat bestellen, worden deze gedrukt in sets van 8 of 9 stuks afhankelijk van het formaat. Hiernaast worden de geboortekaartjes met foto gedrukt in full color op 260 grams hoog kwaliteitskarton!

Bestel je de geboortekaartjes met foto voor 15.00 uur dan worden de originele geboortekaartjes met foto dezelfde dag verzonden!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!