• eigen geboortetegeltje maken

Geboortetegel laten maken

Is er een baby geboren en ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Laat een geboortetegel maken!

Bij Fotofabriek kun je zelf een geboortetegel laten maken. Maak bijvoorbeeld een geboortetegel met een foto van de baby, de geboortedatum, het gewicht en natuurlijk hem of haar naam. Dit maakt de geboortetegel een echt persoonlijk kraamcadeau. In de software is er keuze uit verschillende sjablonen, voor jongens en voor meisjes, om te helpen met het ontwerpen van je geboortetegel.

Je krijgt er een gratis tegelhanger bij, hierdoor kun je de tegel ophangen in de babykamer! Tegen een kleine meerprijs kun je een tegelhouder bijbestellen. De geboortetegeltjes zijn 15 x 15 cm groot. Ze zijn van keramiek gemaakt en worden bedrukt in kleur zodat je ontwerp goed tot zijn recht komt. Dit geboortecadeau is tijdloos en blijft ook voor de baby een leuk aandenken.

bekijk het assortiment

bekijk het assortiment

Bekijk de tegeltjes

Tegeltje met eigen foto
vanaf € 9,99

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!