actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Geboortetegeltjes voorbeelden & thema's

Een van de leukste kraamcadeautjes of herinneringscadeautjes is het geboortetegeltje die je geheel zelf kunt ontwerpen met eigen foto's en teksten.
Deze leuke babycadeautjes is voor elke jonge moeder of vader een geweldig aandenken aan de bijzondere tijd die beleefd is. 

De geboortetegeltjes kun je voorzien van een of meerdere foto's. Helemaal leuk als je natuurlijk al een foto hebt ontvangen van de kleine spruit, zodat het echt een persoonlijk tegeltje wordt om in de nieuwe babykamer op te hangen als wanddecoratie. Verder heb je de mogelijkheid om tekst toe te voegen waarmee je bijvoorbeeld de geboortedatum en -tijdstip kunt noteren of bijvoorbeeld de lengte en het gewicht van de baby. Natuurlijk heb je ook volledig de vrijheid om aan de geboortetegeltjes een lieve wens voor de kersverse ouders er aan toe te voegen.

Om het je nog makkelijker te maken, heeft Fotofabriek vele thema's alvast gemaakt die je gelijk kunt gebruiken om je eigen tegeltje te ontwerpen.
Kies hieronder je favoriete design uit en je kunt direct beginnen met het maken van een babytegeltje/geboortetegeltje!

Kraamcadeau / geboortetegeltje ontwerpen

Bij Fotofabriek kun je op verschillende formaten geboortetegeltjes maken. Het meest gangbare formaat is een 15x15cm tegeltje, maar je kunt ook kiezen voor een slag groter (20x20cm), langwerpig en zelfs in de vorm van een hexagon (zeshoek tegeltje). De tegeltjes zijn gemaakt van keramiek en worden full-colour bedrukt.

Je kunt ook kiezen voor een HD-versie van de geboortegeltjes, waarmee de kleuren die afgedrukt worden niet alleen nóg krachtiger worden, maar ook een glanzende afwerking krijgt. Bij alle tegels kun je kiezen voor een ophanghaakje of een standaard waarmee je het tegeltje bijvoorbeeld op kast of tafel kunt zetten.

Alle tegeltjes worden binnen 24 uur gedrukt en verstuurd, dus zelfs als je nog met spoed een kraamcadeautje nodig hebt zijn deze geboortetegeltje een perfect cadeau!

Wil je helemaal een bijzonder kraamcadeau of geboortecadeau geven? Bekijk dan ook eens de hierboven getoonde tegel in lijst! Hierbij kun je zelfs 4 tegeltjes opmaken, die gezamenlijk in een lijst geleverd worden. Een leuk idee indien het gezin uit meerdere kinderen bestaat of om de ouders en kinderen samen te tonen.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...