actie
Tijdelijk: 25% korting op een Fotoboek Hardcover A4 Staand of Liggend!

25% korting op populaire kerstcadeaus!

Lees meer

Geslaagdcadeau van Fotofabriek voor hem en haar

8,9

(3418 beoordelingen)

Geslaagdcadeau

Yes! Geslaagd! Is jouw broer, zus, zoon, dochter, vriend of vriendin na jaren studeren dan eindelijk geslaagd? Dan ben je vast voor hem of haar op zoek naar een leuk cadeau. Verras de geslaagde met een uniek en persoonlijk examencadeau. Het behalen van een rijbewijs, certificaat of cursus is natuurlijk ook een reden om de geslaagde te verrassen. Bij Fotofabriek vind je zeker een origineel geslaagdcadeau. Je kunt ieder examen cadeau personaliseren met een leuke foto of tekst.

Geslaagd cadeautip 1: Merci Chocolade

Wil je de geslaagde verrassen met iets lekkers? Dan is een doosje Merci Chocolade een heerlijke aanrader. En weet je wat het leukste is? Je kunt het zelf personaliseren met een leuke foto of tekst van jouw geslaagde.

Is de geslaagde een echte chocoladefan? Dan is de grootste Merci doos van 400 gram perfect om te geven. Liever wat minder chocolade? Dan is een kleinere Merci doos met 250 gram net zo lekker om van te smullen. De Merci Chocolade bevat 8 verschillende soorten, waaronder hazelnoot, melk en puur.

Bekijk Merci
Geslaagdcadeau Merci

Geslaagd cadeautip 2: Wijnkisten

Is de geslaagde gek op wijn of een ander lekker drankje? Bij Fotofabriek kun je een houten wijnkist personaliseren met een leuke foto van de geslaagde. Je hebt ook ruimte voor een persoonlijke tekst om hem of haar te feliciteren. Een wijnkist is zeker een geslaagd cadeau.

Maak het cadeau helemaal compleet met een fles witte, rode of rosé wijn. Je kunt kiezen uit 2 verschillende formaten die geschikt zijn voor 1 of 2 flessen wijn. Natuurlijk kun je de wijnkist ook vullen met zijn of haar favoriete drankje.

Bekijk wijnkisten
Geslaagdcadeau wijnkisten

Geslaagd cadeautip 3: Cadeaubon

Een geschikt geslaagdcadeau vinden kan best lastig zijn. Heb je echt geen idee wat je moet geven? Dan is een cadeaubon ook een leuk examencadeau. De cadeaubonnen van Fotofabriek kun je bedrukken met een leuke foto en een persoonlijke boodschap.

Je hebt al een cadeaubon vanaf 5 euro! Het leuke aan een cadeaubon is dat jouw geslaagde zelf een geslaagdcadeau kan kiezen.

Bekijk cadeaubon
Geslaagdcadeau cadeaubon

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform