wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Een geslaagdcadeau voor hem en haar

Geslaagdcadeau

Yes! Geslaagd! Is jouw broer, zus, zoon, dochter, vriend of vriendin na jaren studeren dan eindelijk geslaagd? Dan ben je vast voor hem of haar op zoek naar een leuk cadeau. Verras de geslaagde met een uniek en persoonlijk examencadeau. Het behalen van een rijbewijs, certificaat of cursus is natuurlijk ook een reden om de geslaagde te verrassen. Bij Fotofabriek vind je zeker een origineel geslaagdcadeau. Je kunt ieder examen cadeau personaliseren met een leuke foto of tekst.

Geslaagdcadeautip 1: Merci Chocolade

Wil je de geslaagde verrassen met iets lekkers, dan is een doosje Merci Chocolade een heerlijke aanrader. En weet je wat het leukste is, je kunt het zelf personaliseren met een leuke foto of tekst van jouw geslaagde. Is de geslaagde een echte chocoladefan? Dan is de grootste Merci doos van 400 gram perfect om te geven. Liever wat minder chocolade? Dan is een kleinere Merci doos met 250 gram net zo lekker om van te smullen. De Merci Chocolade bevat 8 verschillende soorten, waaronder hazelnoot, melk en puur.

Geslaagdcadeautip 2: Wijnkisten

Is de geslaagde gek op wijn of een ander lekker drankje? Bij Fotofabriek kun je een houten wijnkist personaliseren met een leuke foto van de geslaagde. Je hebt ook ruimte voor een persoonlijke tekst om hem of haar te feliciteren. Een wijnkist is zeker een geslaagdcadeau. Maak het cadeau helemaal compleet met een fles witte, rode of rosé wijn. Je kunt kiezen uit 2 verschillende formaten die geschikt zijn voor 1 of 2 flessen wijn. Natuurlijk kun je de wijnkist ook vullen met zijn of haar favoriete drankje.

Geslaagdcadeautip 3: Cadeaubon

Een geschikt geslaagdcadeau vinden kan best lastig zijn. Heb je echt geen idee wat je moet geven? Dan is een cadeaubon ook een leuk examencadeau. De cadeaubonnen van Fotofabriek kun je bedrukken met een leuke foto en een persoonlijke boodschap. Je hebt al een cadeaubon vanaf 5 euro! Het leuke aan een cadeaubon is dat jouw geslaagde zelf een geslaagdcadeau kan kiezen.

Leuk cadeau voor de geslaagde

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek