wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Goedkope kerstkaarten bestellen doe je bij fotofabriek.nl

Goedkope kerstkaarten van topkwaliteit zelf maken

Goedkope kerstkaarten bestellen met eigen foto's en teksten doe je natuurlijk bij fotofabriek.nl. Wij bieden kerstkaarten aan in 2 verschillende formaten: A6 (enkel, 15 bij 10 cm) en Vierkant (gevouwen, 14 bij 14 cm) hoogglans is optioneel. De enkele kaarten worden verstuurd per 8 stuks en de dubbele vierkante kaarten per 9 stuks. Je kunt gebruik maken van eigen foto's en van de vele sjablonen en cliparts. Al onze kerstkaarten worden gedrukt op 260 grams sulfaatpapier.

Uit prijsvergelijkingen is gebleken dat Fotofabriek een van de goedkoopste aanbieders is van kerstkaarten. Klik hier voor het bekijken van de prijsvergelijking.

Met onze software maak je makkelijk en snel je eigen kerstkaarten. Je kunt ook via onze Online Creator kiezen uit vele kaarten.

Bekijk onze kerstkaarten

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek