actie
20% korting op alle wanddecoratie
  • goedkope kerstkaarten

Goedkope kerstkaarten bestellen

Goedkope kerstkaarten bestellen met eigen foto's en teksten doe je natuurlijk bij fotofabriek.nl. Wij bieden kerstkaarten aan in diverse formaten, van A6 tot vierkant gevouwen kaarten, hoogglans is optioneel.

De enkele kaarten worden verstuurd per 8 stuks en de dubbele vierkante kaarten per 9 stuks. Je kunt gebruik maken van eigen foto's en van de vele sjablonen en cliparts. Al onze kerstkaarten worden gedrukt op 260 grams sulfaatpapier.

Goedkope kerstkaarten van topkwaliteit zelf maken

Met onze software maak je makkelijk en snel je eigen kerstkaarten. Je kunt ook via onze online editor kiezen uit vele kaarten.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat! 

Bekijk ons kerstassortiment

Bekijk het kerstassortiment

Bekijk onze kerstkaarten

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!