wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Gratis fotoboek maken en ontwerpen met je eigen foto's

Gratis fotoboek maken

Onze professionele fotoproducten hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding! Wij vinden dat zelfs ons goedkoopste fotoboek geen belemmering mag zijn om kennis te maken met de afdrukkwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten. Daarom hebben wij nu het 'enige echte gratis fotoboek'!

Je maakt het gratis fotoboek in onze professionele opmaaksoftware die je hier (ook gratis!) kunt downloaden. 

Je vult 8 pagina's met je eigen foto's in dit staande A5 fotoboek en hoeft alléén de verpakkings- en verzendkosten (€ 1,95) te betalen. Op deze manier krijg je een perfect beeld van de afdrukkwaliteit van de foto's die je wilt gaan gebruiken!

Het is ook mogelijk om naast het standaard papier te kiezen voor een van de andere papiersoorten, waaronder Premium Satin (mat) of UV Hoogglans. Voor deze twee betaal je een kleine meerprijs van € 1,00.

Maximaal 3 gratis boekjes per klant.

Bekijk ons fotoboeken-assortiment

Bij Fotofabriek fotoservice heb je ruime keuze uit een groot aantal fotoproducten. Zo kun je goedkoop een set visitekaartjes voor een scherpe prijs maken. Of kies uit een van de 25 verschillende fotoboeken, liggend, vierkant of staand. Breidt vrijwel onbeperkt de pagina's van de fotoboeken uit met extra pagina's. De producten van Fotofabriek hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding!

Een glossy afwerking of ons luxe premium satin papier, keuze te over. Je kan ook een persoonlijke kalender maken met je mooiste foto's, voor jezelf of als uniek cadeau. Je dierbaarste foto vereeuwig je op ons fantastische canvasdoek en ook voor het maken van je wenskaartjes en geboortekaartjes bent je bij Fotofabriek fotoservice aan het juiste adres. Ook tuinposters en andere wanddecoratie kun je bij onze fotoservice maken. Wat je ook kiest, Fotofabriek staat garant voor een kwalitatief top product, een snelle verwerking en een onovertroffen (foto) service!

Maak een uniek fotoboek

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek