actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Moederdag actie

Lees meer

Hout bedrukken

9,0

(13755 beoordelingen)

Hout bedrukken
  • Biologisch hout
  • Diverse formaten
  • Binnen 24 uur verzonden
  • Geheel eigen ontwerp

Fotofabriek biedt verschillende mogelijkheden om hout te bedrukken. Je kunt kiezen voor houten wanddecoratie, een fotopuzzel van hout of een houten kaart.

Fotofabriek zet zich in voor duurzaamheid. Daarom maken wij alleen gebruik van het beste biologisch hout. Voor onze houten producten gebruiken wij berkenplex of vurenhout. Beide houtsoorten zijn uitermate geschikt om te bedrukken.

Hoe kan ik hout bedrukken?

In een paar stappen kun je razendsnel een foto of tekst op hout bedrukken:

  1. Kies een houten product: foto op houthouten puzzel, houten kaart per set of per stuk.
  2. Klik op de 'begin nu'.
  3. Ontwerp jouw print op hout.
  4. Klik op ‘bestellen’ en wij gaan aan de slag.

Geef een cadeau van hout!

Ben je op zoek naar een biologisch en uniek cadeau? Laat hout bedrukken met een persoonlijke boodschap of mooie foto. Geef een foto op hout, ontwerp een houten puzzel of stuur een gepersonaliseerde houten kaart. Een cadeau van hout gaat lang mee en het is erg origineel!

Foto op hout ontwerpen

Foto op hout bedrukken

Wil je een landelijke touch aan je interieur geven? Maak dan een foto op hout! Voor foto’s op hout maken wij gebruik van berkenhout en vurenhout. Beide houtsoorten hebben unieke eigenschappen.

Berkenhout

Foto’s op berkenhout (ook wel berkenplex) worden gedrukt op een dunne houten plaat met een lichte houtstructuur voor een subtiele houtlook.

Vurenhout

Vurenhout heeft een robuuste uitstraling omdat deze houtsoort bestaat uit losse planken. Het is te vergelijken met steigerhout.

Foto’s op hout worden geleverd met een gratis ophangsysteem.

Begin nu
Foto op vurenhout

Houten puzzel bedrukken

De fotopuzzel van hout is een puzzel die eeuwig meegaat! Gemaakt van 5mm dik berkenhout is deze puzzel niet stuk te krijgen. Geef het cadeau en het kan generaties meegaan. Weet jij al welke foto je op de puzzel van hout gaat bedrukken? Maak een puzzel met een foto van jou en je vrienden of kies een leuke print! Wees creatief.

In onze productiehal wordt de houten puzzel stukje voor stukje figuurgesneden tot 24 of 54 stukjes. In de Online Editor kun je jouw puzzel gemakkelijk ontwerpen. De snijlijnen zijn in de editor aangegeven zodat je precies ziet waar jouw foto gesneden wordt. Plaats dus zo min mogelijk kleine elementen zoals bijvoorbeeld gezichtjes op de snijlijnen zodat de foto het beste tot zijn recht komt.

Begin nu
Houten puzzel

Houten kaart bedrukken

Een houten kaart sturen en ontvangen is super origineel en wanneer je het zelf kunt ontwerpen is het ook nog eens mega uniek. Geen inspiratie om zelf een ontwerp te maken? Je kunt ook kiezen uit verschillende thema’s, wel zo makkelijk! Houten kaarten bestel je in sets van 4 of per stuk. Houten kaarten zijn gemaakt van 4 mm berkenplex en hebben een subtiele houtstructuur.

Houten kaarten per set

Bestel houten kaarten per 4 stuks. Keuze uit de formaten A6 en A5 (staand en liggend).
Let op! Het is niet mogelijk om de kaarten naar verschillende adressen te verzenden.

Houten kaart per stuk

Ontwerp en bestel één houten kaart in A5 of A6 formaat.

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...