actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Houten kaart maken

8,9

(325 beoordelingen)

title
  • 4 mm dik berkenplex hout
  • Personaliseer met foto's en/of tekst
  • Per stuk of in sets verkrijgbaar

Geef je gewone kaart wat extra’s door hem op echt hout te drukken. Maak nu je eigen Houten kaart bij Fotofabriek en maak indruk op een verjaardag, bruiloft of bij een andere gelegenheid.

Direct beginnen

Houten wenskaart

Een houten wenskaart is de ideale en meest unieke manier om iemand te feliciteren met een nieuwe woning, verjaardag of een bijzondere prestatie. Ook is de kaart ideaal te gebruiken als uitnodiging bij speciale gelegenheden. Gebruik de Houten kaart bijvoorbeeld als luxe trouwkaart.

De Houten kaart wordt gedrukt op 4 mm dik berkenplex hout en is beschikbaar in de formaten A5 en A6. Voor de mooiste uitstraling van jouw houten fotokaart ben je niet beperkt tot zwart-wit foto’s of tekst. Fotofabriek drukt namelijk ook in kleur op het berkenplex hout. De Houten kaarten zijn per stuk of in sets beschikbaar. 

Wil je jouw Houten kaart extra laten opvallen? Bestel er dan een mooie kaarthouder bij.

Houten kaart met foto

Maak een kaart van hout met je eigen foto’s, tekst en voeg eventueel kant-en-klare cliparts of sjablonen toe. Geef een kaart cadeau of bestel er een houder bij en gebruik hem als decoratie in je eigen huis.

title

Houten kaart zelf ontwerpen

Ontwerp je eigen houten wenskaart om net wat extra’s mee te geven aan jouw boodschap. Ga door middel van het onderstaande stappenplan bezig met het ontwerpen van je eigen kaart van hout.

Zelf een Houten kaart maken:

1. Open de Online Editor.

2. Kies het bij jou passende formaat.

3. Kies een ontwerp of begin een blanco project.

4. Voeg een logo, foto’s, cliparts, sjablonen en teksten toe.

5. Bestel jouw unieke kaart van hout.

Snelle levertijden

Bij Fotofabriek hebben wij onze eigen productie aan huis, hierdoor is het voor ons mogelijk om ontzettend snel te produceren. Bestel jij jouw houten fotokaart voor 11 uur ’s ochtends? Dan zorgen wij ervoor dat de houten fotokaart vandaag nog wordt verstuurd. Stuur je je kaart van hout het liefste gelijk naar de ontvanger toe? Voeg dan zijn/haar adres toe bij het afronden van je bestelling.

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...