actie
Kerstactie: 20% korting op de leukste kerstcadeaus!

Huwelijk tegeltjes - voorbeelden & thema's

Ga je binnenkort trouwen? Een huwelijk tegeltje is de perfecte decoratie voor op jouw trouwerij! Daarnaast is een trouw tegeltje ook een perfect huwelijkscadeau voor het kersverse bruidspaar. Zelfs huwelijksjubilea kunnen worden gevierd met een tegeltje! Feliciteer het stel met hun trouwjubileum door middel van een gepersonaliseerde tegel. 

Ga meteen aan de slag met het huwelijkstegeltje aan de hand van onderstaande ontwerpen! Je kan zelfs foto’s, teksten en eventueel cliparts toe voegen. Zo maak je het huwelijkstegeltje nog mooier. Klik op één van de ontwerpen en de Online Editor wordt geopend.  

Hoe maak ik een huwelijkstegel? 

Aan de hand van onze Online Editor kun je gelijk aan de slag met het ontwerpen van je eigen tegel. Volg het onderstaande stappenplan en begin direct! 

1.   Kies uit de onderstaande kant-en-klare ontwerpen voor jouw unieke trouwtegel. 

2.   Er opent een nieuw scherm waar je je tegel verder kunt opmaken 

3.   Upload eigen foto’s en schrijf een persoonlijke tekst 

4.   Klaar met ontwerpen? Rond je bestelling af en wij gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag!

Thema's

Maak elke bruiloft of elk jubileum nog leuker door de eigen ontworpen tegeltjes! Wil je dat het huwelijkstegeltje een nog luxere uitstraling heeft? Kies dan voor een trouwtegeltje met HD afwerking. De HD tegel wordt op een glanzende tegel afgedrukt en heeft een hoge kleurintensiteit. Dit zorgt voor een superscherpe afdruk waardoor jouw trouwfoto nog beter naar voren komt. 

Je kan ervoor kiezen om het tegeltje op te hangen door te kiezen voor een ophangsysteem. Wil je het tegeltje liever ergens goed in het zicht neerzetten? Kies dan voor een tegelhouder!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...