• Fotoboek in InDesign maken

InDesign fotoboek maken

Begin nu

Ontwerp met indesign je eigen fotoproduct!

Ontwerp nu met InDesign je eigen fotoproduct. Download de templates en export-instellingen en ga aan de slag met de vele producten van Fotofabriek.

Om de fotoproducten te leveren zoals je ze hebt ontworpen in InDesign hebben wij per fotoproduct een aantal aanleverspecificaties vastgesteld.

Met InDesign templates een fotoboek maken

Wil je zelf je eigen fotoboek ontwerpen? Maak dan gebruik van onze InDesign templates. Voor ieder fotoboek bieden wij InDesign templates aan. De InDesign templates zijn te vinden in onze PDF-uploader.

PDF exporteren vanuit InDesign

Om een PDF te exporteren die voldoet aan onze standaard kun je gebruik maken van onze export-instellingen. Deze export-instellingen voor InDesign kun je gebruiken voor ieder fotoproduct dat je wilt uploaden met onze PDF-uploader.

Gratis software van Fotofabriek

Naast het gebruik van InDesign is het ook mogelijk om een fotoproduct te ontwerpen in onze gratis software of direct in onze Online Editor. Bekijk ons software overzicht en controleer waarmee je onze producten kunt maken.

Bekijk ons assortiment

Bekijk het assortiment

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform