actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Vaderdagactie

Lees meer

Fotoproduct ontwerpen InDesign

9,0

(32214 beoordelingen)

Fotoboek in InDesign maken

Ontwerp nu met InDesign je eigen fotoproduct. Download de templates en export-instellingen en ga aan de slag met de vele producten van Fotofabriek.

Om de fotoproducten te leveren zoals je ze hebt ontworpen in InDesign hebben wij per fotoproduct een aantal aanleverspecificaties vastgesteld. Denk hierbij aan een vaste afloop die varieert per product. Het is belangrijk je aan deze afloop te houden zodat je zeker weet dat je afbeeldingen goed passen en je geen witte randen krijgt. Dit is namelijk erg zonde van je ontwerp. Kijk per product goed welke specificaties hiervoor gelden!

Begin nu

Ontwerp met InDesign je eigen fotoproduct

Wil je zelf je eigen fotoboek ontwerpen? Maak dan gebruik van onze InDesign templates. Voor ieder fotoboek bieden wij InDesign templates aan. De templates zijn te vinden in onze PDF-uploader. Deze templates zijn compleet voorzien van de juiste afloop en belijning. Zorg dat de tekst in je fotoboek of ander fotoproduct niet te dicht tegen de kant aanstaat. Hou de belijning in het document aan. Het kan namelijk gebeuren dat een afbeelding net een beetje anders wordt gedrukt binnen de afloop en hierdoor de tekst ook verschuift. Als de tekst dan te dicht tegen de kant aan staat kan deze wegvallen. Dit is erg zonde van je ontwerp dus let hier op!

Met InDesign ontwerpen

Met inDesign templates een fotoboek maken

Je kunt gemakkelijk checken of je PDF voldoet aan de export-instellingen. Fotofabriek heeft hier speciaal een PDF-uploader voor ontwikkeld. Wanneer je twijfelt of je PDF wel klopt of je wilt het gewoon zeker weten, dan kun je hem uploaden in dit bestand en krijg je snel te horen of je bestand klopt of niet. Dit scheelt veel gedoe en zo kun je makkelijk en snel je bestelling plaatsen. De PDF-uploader vind je hier.

PDF-uploader

PDF exporten vanuit InDesign

Mocht je toch niet zo’n held zijn in InDesign? Of heb je niet de mogelijkheid om hierin te werken? Fotofabriek biedt gratis online software aan in de vorm van onze Online Editor. Hierdoor kun je erg makkelijk en snel je fotoproduct ontwerpen zoals jij graag wil. Bekijk ons software overzicht en controleer waarmee je producten kunt maken.

Heb je nog steeds vragen en onduidelijkheden? Neem gerust contact op met onze klantenservice en zij zullen al je vragen zorgvuldig beantwoorden!

Online Editor

Bekijk ons assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...