wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

InDesign fotoboek maken

Ontwerp met indesign je eigen fotoproduct!

Ontwerp nu met InDesign je eigen fotoproduct. Download de templates en export-instellingen en ga aan de slag met de vele producten van Fotofabriek.

Om de fotoproducten te leveren zoals je ze hebt ontworpen in InDesign hebben wij per fotoproduct een aantal aanleverspecificaties vastgesteld.

Met InDesign templates een fotoboek maken

Wil je zelf je eigen fotoboek ontwerpen? Maak dan gebruik van onze InDesign templates. Voor ieder fotoboek bieden wij InDesign templates aan. De InDesign templates zijn te vinden in onze PDF-uploader.

PDF exporteren vanuit InDesign

Om een PDF te exporteren die voldoet aan onze standaard kun je gebruik maken van onze export-instellingen. Deze export-instellingen voor InDesign kun je gebruiken voor ieder fotoproduct dat je wilt uploaden met onze PDF-uploader.

Gratis software van Fotofabriek

Naast het gebruik van InDesign is het ook mogelijk om een fotoproduct te ontwerpen in onze gratis software of direct in onze Online Editor. Bekijk ons software overzicht en controleer waarmee je onze producten kunt maken.

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek