actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Inpakpapier bedrukken

Inpakpapier bedrukken
  • Gemakkelijk te personaliseren
  • Geschikt voor kleine cadeautjes
  • Stevig inpakpapier dat niet snel scheurt
  • Persoonlijk en uniek

Heb jij een leuk cadeau gekocht voor een verjaardag, Moederdag, een jubileum of een andere gelegenheid dat je wilt inpakken? Stop nu met saai standaard inpakpapier, ontwerp gewoon je eigen inpakpapier! Inpakpapier bedrukken met je eigen ontwerp of foto’s kan heel gemakkelijk via onze Online Editor. Begin direct met het ontwerpen van je eigen gepersonaliseerde inpakpapier en kom aan met het origineelste cadeau. In cadeau in inpakpapier met een persoonlijke boodschap of een leuke foto is bijna zonde om uit te pakken.

Begin nu!

Inpakpapier bedrukken voor cadeautjes

Laat inpakpapier bedrukken met een leuke persoonlijke boodschap of met grappige foto’s om je vriend, ouder of collega extra te verrassen. Het cadeaupapier van Fotofabriek is perfect voor het inpakken van kleine cadeautjes, zoals spelletjes, mokken, tegeltjes nog veel meer. Daarnaast kun je het inpakpapier ook goed gebruiken voor het kaften van boeken! Met gepersonaliseerd inpakpapier van Fotofabriek heb jij altijd de mooiste boeken van de klas. 

Luxe en stevig inpakpapier bedrukken

Het inpakpapier is erg stevig waardoor het niet snel scheurt tijdens het inpakken van cadeaus. Het stevige papier geeft het inpakpapier een luxe uitstraling. Ondanks de stevigheid van het papier is het eenvoudig te vouwen. Het cadeaupapier is 90cm lang en 34cm breed en dus uitermate geschikt voor kleine cadeautjes. 

Naast het inpakken van cadeautjes is het inpakpapier ook goed te gebruiken voor het kaften van schoolboeken. Het inpakpapier wordt geleverd in sets van drie vellen. Hierdoor kun je meerdere cadeautjes inpakken of boeken kaften. 

Hoe maak ik mijn eigen inpakpapier?

Het ontwerpen van gepersonaliseerd inpakpapier gaat gemakkelijk via de Online Editor. Volg hiervoor de onderstaande stappen en bestel jouw eigen inpakpapier:

  1. Open de Online Editor.
  2. Kies een leuk thema of werk vanuit een blanco ontwerp.
  3. Upload de foto’s die je wilt toevoegen.
  4. Rond de bestelling af en laat de rest aan ons over.
Foto inpakpapier bedrukken

Kortingen op je inpakpapier

Op het inpakpapier van Fotofabriek ontvang je volumekorting wanneer je grotere aantallen besteld. Dit houdt in dat de kortingen steeds meer oplopen naar mate je meer inpakpapier besteld. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 35%.

*Let op! De volumekortingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.*

VanafVolumekorting
25%
37%
410%
512%
1015%
1520%
2525%
5035%
51Prijs op aanvraag

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...