powered by

Je eigen naamkaartjes maken

Wat is er nou leuker dan je eigen naamkaartjes maken? Origineler kan niet. Naamkaartjes, ook wel tafelkaartjes genoemd, zijn te gebruiken voor veel gelegenheden en ideaal voor de tafelschikking. Ook zorgen de zelfgemaakte naamkaartjes ervoor dat de tafel er nog leuker en gezelliger uit komt te zien. Naamkaartjes zijn gemakkelijk en snel online te maken.

Naamkaartjes bruiloft

Naamkaartjes zijn ideaal om te gebruiken voor bruiloften. Op deze manier kunnen je gasten eenvoudig hun plek vinden en dit voorkomt een hoop chaos. Het is ook nog eens een leuke toevoeging op de tafel. Schrijf de naam van je gasten op de naamkaartjes en voeg eventueel een foto toe. De naamkaartjes kan je leuk op de borden of ernaast zetten.    

Tip: blijf in de stijl van je trouwkaart

Naamkaartje kerst

Tijdens de kerst doet iedereen altijd zijn best om de tafel er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Ver van te voren worden gerechten bedacht en misschien worden deze zelfs ook al wel een keer van tevoren gemaakt. De tafel wordt meestal mooi opgemaakt met een mooi tafelkleed, kerstballen en -takken. De echte creatieve personen maken zelf de menukaart en wat dacht je van naamkaartjes? Deze twee toevoegingen aan de tafel maken de look helemaal af en zullen je gasten zeker verrassen. Menukaarten en naamkaartjes kan je makkelijk zelf maken. Probeer deze twee in dezelfde stijl te maken als de rest van de kersttafel.

Naamkaartje verjaardag

Voor verjaardagen kan je ook naamkaartjes maken. Je kan denken aan kinderfeestjes, maar ook aan bijvoorbeeld 21-dinners. 21 diners zijn helemaal in en iedereen doet er dan ook alles aan om het perfecte 21 diner te organiseren. Meestal worden veel vrienden uitgenodigd tijdens dit diner. De naamkaartjes voorkomen dan ook chaos en met behulp van de kaartjes kan je ervoor zorgen dat personen eens een keer naast onbekende personen komen te zitten.   

Naast naamkaartjes voor een bruiloft, kerst of verjaardagen kan je naamkaartjes voor nog veel meer gelegenheden gebruiken. Enkele voorbeelden zijn Pasen, oud en nieuw of bijvoorbeeld op school.

Polaroid naamkaartjes

Een andere manier om naamkaartjes te maken is met behulp van polaroids. Je kan via de online editor polaroids maken. Je plaatst op de polaroid een foto van je gasten en daaronder, op de witte balk, kan je de naam schrijven. Dit is een leuke, eenvoudige en originele manier om naamkaartjes te maken. Je zou de polaroid naamkaartjes kunnen vastmaken met een klein knijpertje aan de bekers of gewoon op de borden leggen. Ook zou je het polaroid naamkaartje kunnen plaatsen in een kurk. Je maakt dan een gleufje in de kurk en schuift het naamkaartje erin.

Hoe kan je je eigen naamkaartjes maken?

Het maken van je naamkaartjes kan snel en eenvoudig. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Ga naar onze Online Editor en kies een template of begin blanco en maak je eigen ontwerp
  2. Upload je foto’s of afbeeldingen wanneer je een foto of afbeelding wilt toevoegen op je visitekaartje
  3. Voeg eventueel de naam of andere tekst toe aan het naamkaartje
  4. Wanneer je je naamkaartje klaar hebt, klik dan op ‘bestellen’ rechtsboven in het scherm

Tip: Andere producten die leuk zijn om zelf te maken voor speciale gelegenheden, zijn menukaarten en placemats.

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling