actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Jaarboek maken van topkwaliteit

9,0

(26187 beoordelingen)

Jaarboek maken
  • Spiraal, softcover en hardcover jaarboeken
  • Unieke tastbare herinnering
  • Minimaal 24 - maximaal 200 pagina's
  • Speciale papiersoorten
  • Vanaf € 8,99

Kies bij Fotofabriek voor jaarboek maken om je belangrijke momenten van 2024 om te zetten in een tastbare herinnering. Maak een uniek aandenken aan je (school)jaar. Vul jouw jaarboek met de mooiste foto's van 2024, bijpassende verhalen, interviews en quotes. Heb jij een prachtig en origineel fotoboek gemaakt, geef jouw jaarboek dan cadeau!

Maak nu je eigen jaarboek

Hoe maak ik een jaarboek?

Iedereen kan een jaarboek maken. Jij bepaalt wat er in komt te staan en hoe het boek wordt vormgegeven. De meeste mensen pakken een greep uit de mooiste momenten van het afgelopen jaar. Denk hierbij aan de zonnige vakantie naar Mallorca, de sneeuwpop die je met het hele gezin hebt gemaakt, oma's 70ste verjaardag of misschien zelfs de geboorte van een nieuw gezinslid! Denk van tevoren goed na over welke belangrijke momenten je een plekje wil geven in jouw jaarboek. Het beste werkt zelfs om je foto's gedurende het jaar alvast in mapjes met onderwerpen te plaatsen. Zo kan je ze makkelijk weer vinden en mis je bij het ontwerpen geen enkel moment. 

Zodra je weet welke foto's je een plek wil geven in jouw jaarboek, kan je beginnen met ontwerpen. Dit doe je gemakkelijk in de gratis Online Editor. Beginnetje nodig bij het ontwerpen? Kies dan voor één van onze thema's. Upload de foto's en start met vormgeven. Vul de foto's aan met verhalen en quotes. Zodra je het ontwerp af hebt, plaats je het product in de winkelwagen om de bestelling af te ronden. 

Ontwerp je eigen jaarboek

Geef een jaarboek cadeau en ontvang korting

Wil je meer dan één jaarboek maken? Geen probleem! Sterker nog, je krijgt zelfs korting als je meer dan één jaarboek maakt. Meerdere jaarboeken maken betekent bij Fotofabriek namelijk volumekorting. Een enkel jaarboek maken is bij ons al voordelig, maar doordat de volumekorting op kan lopen tot wel 70% korting, is het bestellen van meerdere exemplaren nog interessanter. Wie geef jij een jaarboek cadeau?

Bekijk hier alle fotoboeken

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Maak een uniek jaarboek met eigen foto's

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...