wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Jaarboek maken van topkwaliteit

Jaarboek maken met de mooiste foto’s van je vakantie/reis, vereniging, hobby foto’s of een combinatie er van. Het is eigenlijk zonde om het niet te doen. Bij fotofabriek.nl kun je goedkoop een jaarboek maken waarin je de foto’s op prachtige kwaliteit, blijvend vastlegt. Je kunt je jaarboek maken met ons standaard papier, hoogglans afwerking of premium satin papier. Met welk papier je het jaarboek ook maakt, het jaarboek printen we op hoogwaardige kwaliteit, voorzien van een beschermlaag. Je kunt je jaarboek gratis voorzien van foto’s en tekst op de omslag en rug.

Je zelfgemaakte jaarboek is op A4 formaat en is voorzien van een flexibele softcover omslag. Bij het Jaarboek Standaard Staand L zijn maar liefst 80 pagina’s inbegrepen bij de prijs. Begin het jaarboek te maken in onze professionele gratis software met vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden.

Bekijk ook onze andere fotoboeken

Maak een uniek jaarboek met eigen foto's

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek