Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
  • jaarkalender online maken

Foto Jaarkalender maken vol met herinneringen

  • Met eigen foto's en tekst
  • Belangrijke dagen alvast invullen
  • 1 werkdag levertijd
Kalender maken

Maak een eigen jaarkalender voor 2020 bij Fotofabriek en vul deze met de mooiste foto's. Zo kun je zelf bepalen hoe jouw zelfgemaakte foto jaarkalender er uit komt te zien. Vul alvast alle verjaardagen, wedstrijden en feestdagen in. Zo weet je zeker dat je op tijd bent met het versturen van bijvoorbeeld een kaartje voor een verjaardag!

4 verschillende formaten

Je kunt kiezen uit vier verschillende formaten en bij een A4 en A3 jaarkalender heb je ook keuze uit een liggende of staande variant. Erg handig als je bijvoorbeeld mooie landschapsfoto's hebt en ze graag in de kamer wil laten zien. Heb je liever een kalender waar je alle maanden ziet in een overzicht? Dan is de Jaarkalender 30x88 Staand helemaal perfect voor jou! Je hebt ruimte voor vier foto's die je bijvoorbeeld kunt afstemmen op de vier seizoenen! Wil je een compacte kalender maar wel genoeg ruimte overhouden voor foto's? De Jaarkalender 15x42 Staand is smaller dan een A4 jaarkalender, maar je hebt genoeg ruimte voor de grappigste portretfoto's en voor alle afspraken.

zelf een jaarkalender maken

Bekijk alle kalenders

Bekijk het assortiment

Bekijk onze jaarkalenders

Cadeautip

Een jaarkalender 2020 met foto's maken voor een ander is natuurlijk net zo leuk! Heb jij een vriend of familielid die niet goed is in het onthouden van afspraken? Geef dan een jaarkalender cadeau! Verzamel met vrienden en familie de leukste foto's, maak de jaarkalender makkelijk in onze Online Editor en zet jouw verjaardag hier alvast in! Zo weet je zeker dat jouw verjaardag niet voorbij gaat zonder een felicitatie van hem of haar.

Bekijk hoe wij onze kalenders maken

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform