actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Jaarkalender maken vol met herinneringen

9,0

(15568 beoordelingen)

Jaarkalender maken
  • Met eigen foto's en tekst
  • Belangrijke dagen alvast invullen
  • Binnen 24 uur gedrukt

Maak een eigen jaarkalender voor 2023 bij Fotofabriek en vul deze met de mooiste foto's. Bepaal zelf hoe jouw eigen ontworpen foto jaarkalender er uit komt te zien. Nooit meer een verjaardag, wedstrijd of feestdag missen? Zet deze data dan alvast op de kalender. Zo ben jij altijd op tijd met het versturen van verjaardagskaartjes!

Jaarkalender maken

Hoe maak ik een jaarkalender?

Een jaarkalender maken hoeft niet moeilijk te zijn. Sterker nog, je maakt ze eenvoudig en goedkoop bij Fotofabriek in onze gratis Online Editor. Kies minimaal 13 foto's die je graag in je ontwerp wil verwerken. Zijn 13 foto's te weinig? Dan kan je natuurlijk altijd meerdere foto's toevoegen. 

Heb je een hele specifieke herinnering aan een maand? Zet die speciale foto dan boven deze maand, zodat je er ieder jaar weer een maand lang van kan genieten. Natuurlijk kan je de seizoenen ook als uitgangspunt nemen voor de opmaak van je jaarkalender.

Heb je belangrijke (verjaar)dagen en afspraken die elk jaar terug komen? Zet deze afspraken dan alvast op de kalender, zodat je zeker weet dat je ze niet vergeet. Deze ingevulde data drukken wij namelijk met liefde af op jouw persoonlijke jaarkalender!

Jaarkalender met verjaardagen

Soorten en maten jaarkalenders

We vinden het bij Fotofabriek belangrijk dat iedereen de jaarkalender kan kiezen die bij hem of haar past. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan waarbij je kan kiezen uit verschillende formaten jaarkalenders. Kies je voor een A4 Jaarkalender, dan heb je de mogelijkheid om een liggende (29,7 x 42 cm) of een staande (42 x 29,7 cm) variant te ontwerpen. Hetzelfde geldt voor een A3 Jaarkalender (Staand en Liggend). Erg handig wanneer je eerder gemaakte landschapsfoto's graag een mooi plekje wil geven in de kamer. Een fotokalender is namelijk niet alleen functioneel, maar de foto's maken het een prachtige eyecatcher. 

Heb je liever een kalender waarbij je de maanden in een overzicht kan bekijken? Dan is de Jaarkalender 30x88 Staand perfect voor jou! De Jaarkalender 30x88 Staand biedt ruimte voor vier foto's, die je bijvoorbeeld kan afstemmen op de vier seizoenen. 

Wil je een compacte kalender, maar wel genoeg ruimte overhouden voor foto's? De Jaarkalender 15x42 Staand is smaller dan een A4 Jaarkalender, maar je hebt genoeg ruimte voor de grappigste portretfoto's en voor alle belangrijke afspraken.

Jaarkalender verschillende formaten

Bekijk alle kalenders

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Cadeautip

Een jaarkalender 2023 met foto's maken voor een ander is natuurlijk net zo leuk! Heb jij een vriend of familielid die niet goed is in het onthouden van afspraken? Geef dan een jaarkalender cadeau! Verzamel met vrienden en familie de leukste foto's, maak de jaarkalender makkelijk in onze Online Editor en zet jouw verjaardag hier alvast in! Zo weet je zeker dat jouw verjaardag niet voorbij gaat zonder een felicitatie van hem of haar.

Bekijk hoe wij onze kalenders maken

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...