wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Foto Jaarkalender maken vol met herinneringen

Maak een eigen jaarkalender voor 2017 bij Fotofabriek en vul deze met de mooiste foto's. Zo kun je zelf bepalen hoe jouw zelfgemaakte foto jaarkalender er uit komt te zien. Vul alvast alle verjaardagen, wedstrijden en feestdagen in. Zo weet je zeker dat je op tijd bent met het versturen van bijvoorbeeld een kaartje voor een verjaardag!

4 verschillende formaten

Je kunt kiezen uit vier verschillende formaten en bij een A4 en A3 jaarkalender heb je ook keuze uit een liggende of staande variant. Erg handig als je bijvoorbeeld mooie landschapsfoto's hebt en ze graag in de kamer wil laten zien. Heb je liever een kalender waar je alle maanden ziet in een overzicht? Dan is de Jaarkalender 30x88 Staand helemaal perfect voor jou! Je hebt ruimte voor vier foto's die je bijvoorbeeld kunt afstemmen op de vier seizoenen! Wil je een compacte kalender maar wel genoeg ruimte overhouden voor foto's? De Jaarkalender 15x42 Staand is smaller dan een A4 jaarkalender, maar je hebt genoeg ruimte voor de grappigste portretfoto's en voor alle afspraken.

Bekijk onze jaarkalenders

Cadeautip

Een jaarkalender 2017 met foto's maken voor een ander is natuurlijk net zo leuk! Heb jij een vriend of familielid die niet goed is in het onthouden van afspraken? Geef dan een jaarkalender cadeau! Verzamel met vrienden en familie de leukste foto's, maak de jaarkalender makkelijk in onze Online Editor en zet jouw verjaardag hier alvast in! Zo weet je zeker dat jouw verjaardag niet voorbij gaat zonder een felicitatie van hem of haar.

Bekijk hoe wij onze kalenders maken

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek