wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Jubileumkaarten

Je bedrijf bestaat 15 jaar, je bent 25 jaar getrouwd of je collega is al 10 jaar in dienst. Deze mijlpalen moeten natuurlijk gevierd worden. Een jubileumkaart is dé manier om mensen uit te nodigen voor het feest dat je geeft of om iemand te feliciteren met hun jubileum. En op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Zelfgemaakte jubileumkaarten worden vaak een stuk leuker gevonden dan een simpele kaart die je in de winkel koopt. Ontwerp daarom nu een eigen jubileumkaart bij Fotofabriek.

Maak je eigen jubileumkaart

Jubileumkaarten kan je heel eenvoudig ontwerpen en maken bij Fotofabriek. Personaliseer de kaart met foto’s van toen en nu ter viering van een 50 jarig huwelijk, een vereniging dat al 100 jaar bestaat of kies een grappige foto van je collega die al 12 ½ jaar in dienst is.

Maak gebruik van de gratis sjablonen en voeg leuke teksten toe aan je jubileumkaart. Jubileumkaarten zijn in verschillende formaten beschikbaar. Zo heb je de keuze uit staande, liggende en vierkante kaarten.

Bekijk onze jubileumkaarten

Verschillende soorten papier

Voor jubileumkaarten heb je keuze uit verschillende papiersoorten. De kaarten worden standaard gedrukt op zijdeglans papier. Voor een kleine meerprijs kun je de jubileumkaart laten drukken op natuurwit of UV hoogglans. Zeg nou zelf, zo’n speciaal moment verdient natuurlijk het allermooiste papier.

Wil je weten hoe wij je jubileumkaartje drukken? Vraag dan een proefdruk aan om je jubileumkaart thuis te bekijken. Wil je met spoed je jubileumkaartje maken en bestellen? Bestel dan je kaarten voor 15:00 en deze worden dezelfde dag nog verzonden.

Soorten jubileum

Elk soort jubileum heeft zijn eigen naam. Zo wordt het 12,5 jarig huwelijk het bronzen huwelijk genoemd en het 25 jarige huwelijk wordt het zilveren huwelijk genoemd. 50 jaar getrouwd zijn is natuurlijk heel speciaal. Het 50 jarige huwelijk wordt dan ook niet voor niets het gouden huwelijk genoemd. Hoe hoger het aantal jaren, des te kostbaarder wordt het jubileum. Hieronder vind je een overzicht van alle jubilea waarvoor je een jubileumkaart kunt maken.

Oude productnaam Nieuwe productnaam
Jaaragenda Deluxe Jaaragenda Deluxe A5 Staand
Jaaragenda Vierkant M Jaaragenda Spiraal 15x15 Vierkant
Jaaragenda Jaaragenda Spiraal A5 Staand
Zakagenda Jaaragenda Spiraal A6 Staand

 

 

Jubileumjaar Naam
1 jaar papier
2 jaar katoen
3 jaar leer
5 jaar hout
6 ¼ jaar blik
10 jaar tin
12 ½ jaar koper
15 jaar kristal
20 jaar porselein
25 jaar zilver
30 jaar parel
35 jaar koraal
40 jaar robijn
45 jaar saffier
50 jaar goud
55 jaar smaragd
60 jaar diamant
65 jaar briljant
70 jaar platina
75 jaar rhodium
80 jaar eik
100 jaar ivoor

Open de online editor en ontwerp zelf een jubileumkaart. Bij alle jubileumkaarten krijg je gratis enveloppen geleverd! 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek