actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Kerst placemats - voorbeelden & thema's

De kerstdagen zijn voor velen onder ons de leukste en sfeervolste tijd van het jaar. Als je met familie en vrienden een kerstdiner gaat houden, is het natuurlijk van belang om de kersttafel zo mooi mogelijk aan te kleden. Hierbij mogen placemats niet ontbreken, want je wil het tafelkleed ook netjes houden. Bij Fotofabriek kun je daarom je eigen kerstplacemats maken met je eigen foto's en teksten.

Wij hebben alvast een aantal van de leukste kerstthema's met kerstbomen, de kerstman, cadeautjes en natuurlijk jingle bells designs voor je uitgezocht, waardoor je direct kunt beginnen. Klik de op een van de ontwerpen en de online editor wordt automatisch geopend met het juiste design. Het leuk van eigen kerst placemats maken is dat je deze ook kunt voorzien van een kerstwens, een boodschap, de leukste herinneringen van dit jaar of natuurlijk het kerstmenu beschreven.

Merry Christmas!

Kerstplacemats ontwerpen

De bovenstaande kerstplacemats kun je zelf opmaken met je eigen foto's. Deze onderleggers bestel je per set, bestaande uit een 10 stuks die je volledig kunt personaliseren.

Je kunt natuurlijk kiezen uit de (traditionele) rechthoekige placemat, maar ook uit designs in een leuke hartvom. Het formaat van de rechthoekige zijn 39,5 x 28,5 cm en het hartvorm is 37 x 29,7 cm. Alle placemats worden gelamineerd waardoor je deze met een doekje ook weer gemakkelijk kunt schoonmaken. Je kunt deze ook ongelamineerd bestellen, waarbij er gebruik wordt gemaakt van extra zwaar matpapier. Om het helemaal mooi af te werken kun je ook optioneel kiezen voor ronde hoeken.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...