Kerstcadeau tips

Originele kerstcadeautips

Wil je deze kerst een uniek en persoonlijk cadeau geven? Dan zit je goed bij Fotofabriek. Wij bieden namelijk veel mogelijkheden op het gebied van gepersonaliseerde foto cadeaus. Maak bijvoorbeeld een prachtig fotoboek van een vakantie met familie. Voor zo'n gezellig familie cadeau is de kerst natuurlijk perfect. Heb je wat minder foto's? Overweeg dan één van de kalenders, waar je iedere maand zelf op kunt maken met je eigen foto's. In ons assortiment zitten velen geschikte kerstcadeau's, waarbij er ook met de wat krappere kado budgetten rekening is gehouden. Onze goedkope foto kerstcadeau's heb je al vanaf € 8,99. Zoek je nog iets goedkopers? Bekijk dan het schoolschrift met foto-omslag (€ 3,99).

De fotoproducten van fotofabriek zijn van uitstekende kwaliteit. We maken de fotoboeken, kalenders en andere fotocadeau's allemaal binnenshuis, waardoor we de topkwaliteit kunnen garanderen en de beste service leveren. Als je onze klantenservice belt, krijg je direct een deskundige aan de lijn.

De fotoboeken kun je maken in onze professionele gratis software. Onze andere cadeau's, zoals de kerstkaarten en foto kalenders, kun je makkelijk en snel maken in onze online software.

Bekijk onze kerstproducten

Actie Fotoboeken
vanaf € 8,99
Actie Kalenders
vanaf € 7,99
Agenda`s
vanaf € 6,99
Actie Kaarten
vanaf € 2,99

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!