actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Kerstdiner

Kerstdiner
  • Breed assortiment
  • Speciaal voor kerst
  • Gemakkelijk zelf ontwerpen
  • Unieke en persoonlijke versiering

Op zoek naar de perfecte versiering voor je kerstdiner? Zoek niet verder, want bij Fotofabriek vind je precies wat je nodig hebt! Geef je feestelijke avond een unieke twist door je eigen ontworpen decoraties toe te voegen. Transformeer je kerstdiner in een onvergetelijk feest met vrienden of familie.

Fotofabriek staat klaar om je te helpen bij het versieren van een kerstdiner dat niet alleen smakelijk is, maar ook een prachtig plaatje voor het oog vormt. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van deze feestdagen een viering die niet snel vergeten zal worden!

Kerstversiering bekijken Bekijk ons cadeauassortiment

Maak het kerstdiner persoonlijk

Geef het kerstdiner dit jaar een levendige sfeer vol persoonlijkheid en gezelligheid! Verander het samenzijn in een unieke belevenis met jullie eigen feestelijke touch. Denk aan kerstballen die de dennenboom laten stralen, feestelijke slingers die de ruimte betoveren en naamkaartjes die net even wat extra’s toevoegen aan de gedekte tafel geven.

Begin de feestvreugde al voordat het kerstdiner begint door je vrienden en familie uit te nodigen met jouw eigen ontworpen kerstkaarten! Geef hen alvast een voorproefje van de magie die komen gaat! Van uitnodiging tot tafeldecoratie, ontdek de mogelijkheden en geef je kerstdiner een unieke twist die nog lang na de feestdagen zal worden herinnerd.

Kerstversiering bekijken
Kerstdiner naamkaartje

Maak het kerstdiner persoonlijk

Maak van jouw kerstdiner in een handomdraai een waar feest met behulp van onze Online Editor. Door de onderstaande stappen te volgen kun je gemakkelijk jou versiering ontwerpen: 

  1. Kies een versieringsitems uit ons feestassortiment 
  2. Open de Online Editor
  3. Kies uit een kant-en-klaar ontwerp of laat je eigen creativiteit los met een blanco ontwerp
  4. Voeg foto’s, teksten en cliparts toe
  5. Tevreden? Rond je bestelling af en laat ons de rest doen!

Wij zorgen ervoor dat je jou kerstversiering zo snel mogelijk ontvangt.

Kerstversiering bekijken
Kerstdiner uitnodiging

Kerstdiner versiering snel in huis

Komen de feestdagen nu wel heel dichtbij en ben je aan de late kant met het ontwerpen van jouw versiering? Geen zorgen! Bij Fotofabriek produceren we alle producten in eigen huis, waardoor we snelle productie kunnen garanderen. Voor meer informatie hierover, kun je een kijkje nemen bij onze levertijden.

Mocht je er niet helemaal uitkomen of heb je nog vragen over onze Online Editor of producten? Dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Dit kan zowel telefonisch, per e-mail als online via de chat. We staan altijd klaar om jou te helpen. Start vandaag nog met het ontwerpen van jouw kerstversiering!

Kerstversiering bekijken
Kerstdiner kerstballen

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...