wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Kerstkaart maken

Goedkoop je eigen kerstkaart maken

Zelf je kerstkaart maken, met jouw mooiste winter foto’s. Maak een dubbelgevouwen kerstkaart van 14 x 14 cm of een enkelzijdige kerstkaart van 10 x 15 cm welke je aan beide kanten bedrukt. Zelf een kerstkaart maken is veel leuker. Je kunt met je eigen foto’s van bijvoorbeeld je verlichte huis of tuin, of met behulp van onze sjablonen en cliparts, een prachtige kerstkaart maken met je eigen tekst. Je zelfgemaakte kerstkaart maken we op 260 grams sulfaatpapier, eventueel met een hoogglans afwerking. Als je een dubbele kaarten set maakt, dan zijn 9 kaarten en 9 enveloppen inbegrepen. De enkele kaarten sets hebben 8 kaarten per set.

Uit prijsvergelijkingen is gebleken dat fotofabriek.nl een van de goedkoopste aanbieders is van kerstkaarten. Klik hier voor het bekijken van de prijsvergelijking.

Je kunt beginnen met het maken van een kerstkaart via onze voorbeelden pagina. Vanuit hier kun je een keuze maken uit verschillende voorbeelden en deze direct maken in onze Online Creator. Met onze software is het ook mogelijk een kerstkaart te ontwerpen. Dit kan door te kiezen voor wenskaarten in het menu van de software. Je kerstkaarten worden snel geleverd. In drie werkdagen zijn ze verzonden.

Bekijk onze kerstkaarten

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek