actie
20% korting op alle wanddecoratie
kerstkaart maken

Kerstkaart maken

Goedkoop je eigen kerstkaart maken

Zelf je kerstkaart maken, met jouw mooiste winter foto’s. Maak een dubbelgevouwen kerstkaart van 14 x 14 cm of een enkelzijdige kerstkaart van 10 x 15 cm welke je aan beide kanten bedrukt. Zelf een kerstkaart maken is veel leuker.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Je kunt met je eigen foto’s van bijvoorbeeld je verlichte huis of tuin, of met behulp van onze sjablonen en cliparts, een prachtige kerstkaart maken met je eigen tekst. Je zelfgemaakte kerstkaart maken we op 260 grams sulfaatpapier, eventueel met een hoogglans afwerking. Als je een dubbele kaarten set maakt, dan zijn 9 kaarten en 9 enveloppen inbegrepen. De enkele kaarten sets hebben 8 kaarten per set.

Je kunt beginnen met het maken van een kerstkaart via onze voorbeelden pagina. Vanuit hier kun je een keuze maken uit verschillende voorbeelden en deze direct maken in onze online editor. Met onze software is het ook mogelijk een kerstkaart te ontwerpen. Dit kan door te kiezen voor wenskaarten in het menu van de software. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Bekijk onze kerstkaarten

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!