Kerstkaart zelf maken

Maak zelf je kerstkaarten bij fotofabriek.nl

Zelf kerstkaarten maken van super kwaliteit

Kerstkaarten zelf maken is nu makkelijker dan ooit. Met jouw mooiste foto’s stuur je iedereen de mooiste kerstkaarten. De dubbelgevouwen kerstkaarten die je zelf maakt zijn 14 x 14 cm groot. En de enkelzijdige kerstkaarten die je bij ons zelf kunt maken hebben een formaat van 10 x 15 cm. Zelf je eigen kerstkaarten maken is geweldig. Met je eigen foto's die je op alle mogelijke manieren kunt bewerken en met de vele sjablonen en clip-arts die wij hebben is zelf maken van je kerstkaarten leuker en makkelijker dan ooit. Je zelf gemaakte kaarten drukken we op zeer stevig sulfaatpapier van 260 gram, eventueel kan er een hoogglans laag als afwerking worden gekozen. Bij de dubbele kaarten is de grootte van een set 9 kaarten en bij de enkele kaarten is dit 8 stuks.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Je kunt beginnen met het maken van een kerstkaart via onze voorbeelden pagina. Vanuit hier kun je een keuze maken uit verschillende voorbeelden en deze direct maken in onze online software.

Bekijk onze kerstkaarten

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!