wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Acties voor zelfgemaakte kerstkaarten

Alle kerstkaarten acties vind je hier!

Persoonlijke kerstkaarten bestellen, natuurlijk bij Fotofabriek!. Hier vind je namelijk de leukste acties voor kerstkaarten die er zijn. Kerstkaarten zijn verkrijgbaar in 2 verschillende formaten: ongevouwen (15 bij 10 cm) en gevouwen (14 bij 14 cm). Je kunt gebruik maken van eigen foto's en van de vele sjablonen en cliparts die wij bieden. Maar natuurlijk ook een compleet nieuw ontwerp zelf maken.

Uit prijsvergelijkingen is gebleken dat Fotofabriek een van de goedkoopste aanbieders is van kerstkaarten. Klik hier voor het bekijken van de prijsvergelijking.

Je kunt beginnen met het maken van een kerstkaart via onze Online Creator. Vanuit hier kun je een keuze maken uit verschillende voorbeelden en deze direct maken in onze Online Creator. Je kunt ook onze software downloaden en hiermee je eigen kerstkaarten maken.

Bekijk onze kerstkaarten

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek