actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
Kerstkaarten bestellen

Kerstkaarten bestellen met eigen foto's

9,0

(15353 beoordelingen)

Verras deze kerstperiode je omgeving met leuke en originele zelfgemaakte kerstkaarten. Zelf kerstkaarten bestellen met je eigen foto en kerstwens is erg leuk. Maak bij Fotofabriek zelf een ontwerp of kies één van onze vele sjablonen, waarbij je enkel nog online eenvoudig foto's of een kerstgroet hoeft toe te voegen.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Wij produceren en versturen jouw zelfgemaakte kerstkaarten zeer snel, omdat wij alles zelf maken in eigen huis. Daarom kunnen wij ook goede kwaliteit garanderen voor elke kerstkaart die je bestelt. Weet jij niet zeker of je zelfgemaakte kerstkaarten precies worden zoals je in gedachten had? Bestel dan eerst een proefdruk van jouw kerstkaarten.

Bekijk ons kerstassortiment

Bekijk het kerstassortiment

Ervaring van klanten

Ruime bestelmogelijkheden

Bij Fotofabriek kun jij online kerstkaarten bestellen op verschillende manieren. Zo kun je online direct aan de slag met kerstkaarten maken, maar je kunt ook gebruik maken van onze Online Editor.

Fotofabriek heeft een groot assortiment aan kerstkaarten. Zo kun je enkelzijdige kerstkaarten bestellen, maar ook dubbelzijdige kerstkaarten in verschillende formaten. Bovenstaande kerstkaarten worden als set geleverd, maar het is ook mogelijk om kerstkaarten per stuk te bestellen.

Standaard produceren wij onze kerstkaarten op 260 grams papier. Het is mogelijk om je eigen kerstgroet te voorzien van een hoogglans-afwerking. Daarnaast kun je kerstkaarten bestellen met een ander type papier. Natuurwit is een papiersoort met een lichte gele kleurtint, dat zorgt voor een meer traditionelere uitstraling.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...