Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
actie
20% korting op vlakliggende fotoboeken!
Kerstkaart printen

Kerstkaarten printen

  • Per set of per stuk
  • Eigen foto's en tekst
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Snelle levering

Laat je creativiteit zien aan iedereen met unieke en bijzondere zelfgemaakte kerstkaarten. Kerstkaarten printen met jouw eigen foto en kerstgroet is makkelijker dan je denkt. Maak bij Fotofabriek zelf een ontwerp of kies één van onze vele sjablonen, waarbij je alleen nog een leuke foto hoeft toe te voegen.

 

Kerstkaarten maken
Kerstkaarten maken

Bekijk ons kerstassortiment

Bekijk het kerstassortiment

Bekijk onze kerstkaarten

Kerstkaarten printen in vele soorten formaten

Bij Fotofabriek kun je kerstkaarten ontwerpen op verschillende manieren. Je kunt op onze website direct aan de slag met de kerstkaarten, maar je kunt ook gebruik maken van onze gratis te downloaden software.

Er kan gekozen worden tussen vele soorten. Zo kun je enkele kerstkaarten laten printen, maar ook dubbelzijdige kerstkaarten in verschillende formaten. Bovenstaande kerstkaarten worden als set geleverd, maar het is ook mogelijk om kerstkaarten per stuk te laten printen. 

Standaard printen wij onze kerstkaarten op papier van 260 gram. Het is mogelijk om jouw persoonlijke kerstgroet te voorzien van een hoogglans. Daarnaast kun je ook kiezen voor printpapier met een iets andere tint. Voor een meer traditionele uitstraling kun je kiezen voor natuurwit. Dit papier heeft een lichte gele kleurtint.

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform