wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Kerstkaarten printen

Print kerstkaarten met een eigen ontwerp

Laat je creativiteit zien aan iedereen met unieke en bijzondere zelfgemaakte kerstkaarten. Kerstkaarten printen met jouw eigen foto en kerstgroet is makkelijker dan je denkt. Maak bij Fotofabriek zelf een ontwerp of kies één van onze vele sjablonen, waarbij je alleen nog een leuke foto hoeft toe te voegen.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Wij produceren en versturen jouw kerstkaarten zeer snel, omdat wij alles printen in eigen huis. Hierdoor kunnen wij hoogwaardige kwaliteit garanderen voor alle kerstkaarten die jij ontwerpt. Weet je niet zeker of je kerstkaarten worden geprint zoals jij in gedachten hebt? Bestel dan eerst een proefdruk van je kerstkaarten.

Bekijk onze kerstkaarten

Kerstkaarten printen in vele soorten formaten

Bij Fotofabriek kun je kerstkaarten ontwerpen op verschillende manieren. Je kunt op onze website direct aan de slag met de kerstkaarten, maar je kunt ook gebruik maken van onze gratis te downloaden software.

Er kan gekozen worden tussen vele soorten. Zo kun je enkele kerstkaarten laten printen, maar ook dubbelzijdige kerstkaarten in verschillende formaten. Bovenstaande kerstkaarten worden als set geleverd, maar het is ook mogelijk om kerstkaarten per stuk te laten printen. 

Standaard printen wij onze kerstkaarten op papier van 260 gram. Het is mogelijk om jouw persoonlijke kerstgroet te voorzien van een hoogglans. Daarnaast kun je ook kiezen voor printpapier met een iets andere tint. Voor een meer traditionele uitstraling kun je kiezen voor natuurwit. Dit papier heeft een lichte gele kleurtint.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek