actie
20% korting op alle wanddecoratie
Keukenkalender maken

Keukenkalender maken met eigen foto's en teksten

Zelf een keukenkalender maken!

Een keukenkalender is een praktische oplossing om alle afspraken overzichtelijk in te noteren en zodoende voor alle bewoners een duidelijk overzicht te geven in alle afspraken.

Wil je zelf een keukenkalender maken? Dat is nu mogelijk bij fotofabriek.nl! Door middel van je eigen foto’s, afbeeldingen, logo’s en teksten kun je geheel op eigen wijze een mooie keukenkalender maken. Woon je bijvoorbeeld met meerdere personen in 1 huis en zijn daarin onderling de huishoudelijke taken verdeeld? Ook daarvoor kun je natuurlijk zelf een keukenkalender maken!

Keukenkalender maken

Je kunt op verschillende manier bij fotofabriek.nl een keukenkalender maken. Via de fotofabriek software kun je eenvoudig een keukenkalender maken in een paar stappen.

Wil je volledig zelf de vrije hand hebben in het ontwerpen, dan kun je ook een keukenkalender in Adobe Photoshop of InDesign en vervolgens gebruik maken van de PDF-uploader.

Keukenkalender met foto's

Zoals je leest kun je op verschillende manier een keukenkalender maken.

De keukenkalender bestaat uit 13 pagina’s, waarbij er voor elke maand afzonderlijk een pagina beschikbaar is. Op deze pagina’s kun je natuurlijk je eigen foto’s toevoegen, maar je kunt ook alvast afspraken invullen. Zo kun je bijvoorbeeld verjaardagen, afspraken bij een tandarts of wanneer je auto weer voor de APK-keuring moet.

De keukenkalender is voorzien van een stevige spiraalbinding en een handig ophangoog. Op deze manier kun je deze handige kalender een mooie locatie geven. Uiteraard hoeft dat niet perse in de keuken te zijn! Natuurlijk kun je ook een mooie keukenkalender voor iemand maken en vervolgens cadeau doen. Verzamel foto’s en maak een mooie collage bij elke maand!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!