actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus
Keukenkalender maken

Keukenkalender maken met eigen foto's en teksten

9,0

(16454 beoordelingen)

Zelf een keukenkalender maken!

Een keukenkalender is een praktische oplossing om alle afspraken overzichtelijk in te noteren en zodoende voor alle bewoners een duidelijk overzicht te geven in alle afspraken.

Wil je zelf een keukenkalender maken? Dat is nu mogelijk bij Fotofabriek! Door middel van je eigen foto’s, afbeeldingen, logo’s en teksten kun je geheel op eigen wijze een mooie keukenkalender maken. Woon je bijvoorbeeld met meerdere personen in 1 huis en zijn daarin onderling de huishoudelijke taken verdeeld? Ook daarvoor kun je natuurlijk zelf een keukenkalender maken!

Ervaring van klanten

Keukenkalender maken

Je kunt op verschillende manier bij Fotofabriek een keukenkalender maken. Via de Online Editor kun je eenvoudig een keukenkalender maken in een paar stappen.

Wil je volledig zelf de vrije hand hebben in het ontwerpen, dan kun je ook een keukenkalender in Adobe Photoshop of InDesign ontwerpen en vervolgens gebruik maken van de PDF-uploader.

Keukenkalender met foto's

Zoals je leest kun je op verschillende manier een keukenkalender maken.

De keukenkalender bestaat uit 13 pagina’s, waarbij er voor elke maand afzonderlijk een pagina beschikbaar is. Op deze pagina’s kun je natuurlijk je eigen foto’s toevoegen, maar je kunt ook alvast afspraken invullen. Zo kun je bijvoorbeeld verjaardagen, afspraken bij een tandarts of wanneer je auto weer voor de APK-keuring moet alvast op de kalender zetten.

De keukenkalender is voorzien van een stevige spiraalbinding en een handig ophangoog. Op deze manier kun je deze handige kalender een mooie locatie geven. Uiteraard hoeft dat niet per se in de keuken te zijn! Natuurlijk kun je ook een mooie keukenkalender voor iemand maken en vervolgens cadeau doen. Verzamel foto’s en maak een mooie collage bij elke maand!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...