wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Kinderboek maken

Zelf een kinderboek maken met je eigen foto’s doe je heel eenvoudig in de Fotofabrieksoftware. Je hebt geen uitgebreide kennis van fotobewerking nodig. Vul dus snel en gemakkelijk je kinderboekje met de mooiste foto’s van je kind. Of bedenk een leuk verhaaltje voor het slapengaan, met de favoriete knuffel van je kind in de hoofdrol.

Maak je kinderboek extra aantrekkelijk door gebruik te maken van sjablonen en achtergronden. Of vrolijk je eigen kinderboek op met ClipArts van dieren, vliegtuigen, strandballen, ijsjes en meer.

Kies je voor een klein softcover kinderboekje, of juist voor een mooi groot hardcover kinderboek? Verschillende formaten, afwerkingen en omslagen zijn mogelijk, zo kun je geheel naar wens jouw eigen kinderboek maken.

Open de Fotofabrieksoftware en ga direct aan de slag met jouw gepersonaliseerde kinderboek.

Bekijk onze kinderboeken

Bij Fotofabriek maak je een kinderboek in kleine oplages, maar ook grotere oplages zijn mogelijk. Zo maak je een grappig kinderboek voor je eigen kind, of een kinderboek voor de hele klas over hun schoolreisje. Meerdere dezelfde kinderboeken maken levert ook nog eens extra voordeel op, je krijgt namelijk volumekorting!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek