actie
€12,50 korting op A4 Hardcover en Vlakliggende Fotoboeken

Kleuterboekje van karton maken

9,0

(2025 beoordelingen)

Kleuterboekje van karton
  • Ideaal als prentenboekje voor je kleintje
  • Kindvriendelijk en gemaakt van duurzaam karton
  • Ideaal voor het leren van woordjes
  • Uniek voorleesboekje
  • Het perfecte kraam- of verjaardagscadeau

Heb jij een kleine doerak in huis rondlopen die het leuk vindt om nieuwe woordjes te leren en boekjes te lezen? Geef je kleintje dan een kleuterboekje van karton cadeau. Ideaal voor het leren van nieuwe woordjes, spannende dieren en mooie kleuren. Het kartonnen boekje is ook leuk om cadeau te doen aan nieuwe ouders, je kleinkind, neefje of nichtje.

Begin nu

Uniek kartonboekje voor je kleintje

Het kartonnen kleuterboekje kan ontworpen worden met eigen teksten, kleuren, foto’s en afbeeldingen. Zo kun je het boekje vullen met foto’s van jullie eerste vakantie samen als gezin. Of maak er een persoonlijk voorleesboekje van voor je kleintje. Hoe speciaal is het om je eigen verhaaltje voor te lezen?  Het kartonnen boekje kan ook worden omgetoverd tot prentenboekje met afbeeldingen van allerlei dieren, zo kunnen jij en je kleutertje samen de geluiden nadoen. Je kunt het boekje van karton natuurlijk ook bedrukken met je eigen ontworpen prenten, hoe uniek!

Kleuterboekje 11x11 open

Stevig materiaal

Het kleuterboekje van karton is gemaakt van stevig materiaal. Het is dus geen probleem als de kleine dreumes met het boekje gooit of er aan trekt.  Het kartonnen boekje is goed bestand tegen vette kindervingertjes en is gemaakt van hoge kwaliteit karton. De speciale afwerking van laminaat zorgt ervoor dat het kartonboekje lang mooi blijft en zonder problemen in de speelgoedkist kan worden gegooid. 

Kartonnen boekje van stevig materiaal

Een kleuterboekje voor een mooie prijs

Het maken van een uniek kleuterboekje hoeft niet duur te zijn, je kunt al een prentenboek maken voor € 14,99 (11 x 11 cm). Wil je liever een groter boekje maken? Dat is geen probleem het boekje is ook beschikbaar in 16 x 16 cm formaat (€16,99). Al onze kartonnen boekjes worden in eigen huis geproduceerd, gecontroleerd en voorzien van ons kwaliteitslabel.

Goedkoop kleuterboekje

Bekijk het assortiment

Bekijk hier de kartonnen boekjes

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...