actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Kookboek / receptenboek - voorbeelden & thema's

  • Kant-en-klare thema’s
  • Eigen recepten
  • Hardcover omslag

De lekkerste recepten in je eigen kookboek. Bij Fotofabriek helpen wij je graag op weg! Op de onderstaande pagina hebben wij leuke thema’s voor je klaar gezet voor je eigen kookboek. Zit er een leuk thema voor je bij? Klik hier dan op en begin vervolgens met het personaliseren van je eigen kookboek. Na het kiezen voor een thema is het via de Online Editor mogelijk om eigen recepten en foto's toe te voegen in het kookboek. Staan je favoriete recepten er in? Wij gaan graag aan de slag met het bedrukken van je eigen kookboek!

Hoe maak ik mijn eigen kookboek? 

Via onze Online Editor kun je je eigen kookboek maken met de leukste recepten. Kies uit kant-en-klare thema’s en start direct met ontwerpen:

1.    Kies uit de onderstaande thema’s voor je kookboek
2.    Er opent nu een nieuw scherm waar je je kookboek kunt ontwerpen
3.    Upload hierin je eigen foto’s en voeg de lekkerste recepten toe
4.    Klaar? Rond je bestelling af!

Mogelijkheden kookboek maken

Een kookboek met de lekkerste recepten, mag er natuurlijk ook prachtig uit komen te zien. De recepten die jou aanspreken, verdienen een kookboek die volledig naar eigen smaak ontworpen is. Via onze Online Editor is het niet alleen mogelijk eigen teksten en foto’s toe te voegen. Het is ook mogelijk te kiezen voor het lettertype en de kleur van letters naar eigen smaak. Hierdoor komt het kookboek er precies zo uit te zien zoals jij wilt. Klik op een van de thema’s en ontdek de mogelijkheden!

Zijn de bovenstaande thema’s niks voor jou? Het is ook mogelijk een kookboek te maken zonder thema, zodat je volledig zelf bepaald hoe het eruit komt te zien. Klik op ‘’Kookboekje’’ voor meer informatie.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...