Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
Actie
20% korting op vlakliggende fotoboeken!

Leeg fotoboek kopen

Als je graag je foto’s wil inplakken in plaats van direct via je computer een fotoboek te maken, dan kun je ook een leeg fotoboek kopen. Dit fotoboek kun je vervolgens vullen met foto’s, toegangstickets, flyers of andere leuke herinneringszaken. Zodra je fotoboek bij je thuis wordt afgeleverd kun je direct creatief aan de slag met een schaar, lijm, stickers en natuurlijk je foto’s!

Als je een leeg fotoboek kopen wil dan kun je hiervoor ook de Fotofabrieksoftware downloaden. Als je de software op je computer geïnstalleerd is kun je de software openen en daarin een formaat/soort fotoboek kiezen. Je kunt een leeg fotoboek kopen op verschillende formaten; van A6 tot A3 en zowel staand, liggend als vierkant.

Zodra je een keuze hebt gemaakt kun je een direct een leeg fotoboek kopen. Hiervoor kun je rechtsboven in de software kiezen voor ‘bestel product’. Vervolgens wordt je blanco fotoboek geupload naar je account en kun je direct de bestelling afronden.

20% korting op vlakliggende fotoboeken! (inclusief extra pagina's en opties) Lees meer

Koop nu een leeg plakboek

Je eigen omslag ontwerpen

Je kunt ook eerst nog een omslag ontwerpen en voor de rest de pagina’s blanco laten. Deze omslag kun je uiteraard alvast opmaken met je eigen foto’s en of bijvoorbeeld voorzien van een titel op de voor-/achterzijde en de rug van het fotoboek. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een speciale afwerking van de omslag. Hierbij heb je de keuze uit een mat-/glanslaminaat afwerking maar ook uit tsarina crush, foam of kunstleren omslag.

Tip: natuurlijk kun je bij Fotofabriek ook je foto’s laten afdrukken als fotoprints en deze tegelijkertijd met een leeg fotoboek kopen!

Koop nu een leeg plakboek

Bekijk ons assortiment

Bekijk het assortiment

Bekijk onze fotoboeken

Spiraal Fotoboeken
vanaf € 7,99
Actie Vlakliggend Fotoboek
vanaf € 23,49 nu € 18,79

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform