actie
20% korting op alle wanddecoratie

Leeg fotoboek kopen

Als je graag je foto’s wil inplakken in plaats van direct via je computer een fotoboek te maken, dan kun je ook een leeg fotoboek kopen. Dit fotoboek kun je vervolgens vullen met foto’s, toegangstickets, flyers of andere leuke herinneringszaken. Zodra je fotoboek bij je thuis wordt afgeleverd kun je direct creatief aan de slag met een schaar, lijm, stickers en natuurlijk je foto’s!

Als je een leeg fotoboek kopen wil dan kun je hiervoor ook de Fotofabrieksoftware downloaden. Als je de software op je computer geïnstalleerd is kun je de software openen en daarin een formaat/soort fotoboek kiezen. Je kunt een leeg fotoboek kopen op verschillende formaten; van A6 tot A3 en zowel staand, liggend als vierkant.

Zodra je een keuze hebt gemaakt kun je een direct een leeg fotoboek kopen. Hiervoor kun je rechtsboven in de software kiezen voor ‘bestel product’. Vervolgens wordt je blanco fotoboek geupload naar je account en kun je direct de bestelling afronden.

Je eigen omslag ontwerpen

Je kunt ook eerst nog een omslag ontwerpen en voor de rest de pagina’s blanco laten. Deze omslag kun je uiteraard alvast opmaken met je eigen foto’s en of bijvoorbeeld voorzien van een titel op de voor-/achterzijde en de rug van het fotoboek. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een speciale afwerking van de omslag. Hierbij heb je de keuze uit een mat-/glanslaminaat afwerking maar ook uit tsarina crush, foam of kunstleren omslag.

Tip: natuurlijk kun je bij Fotofabriek ook je foto’s laten afdrukken als fotoprints en deze tegelijkertijd met een leeg fotoboek kopen!

Koop nu een leeg plakboek

Bekijk ons assortiment

Bekijk het assortiment

Bekijk onze fotoboeken

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!