actie
20% korting op alle wanddecoratie
Luxe bewaardoos

Luxe bewaardoos voor fotoboeken en met persoonlijke sticker

Er kan over het algemeen aardig wat tijd gaan zitten in het maken en ontwerpen van een fotoalbum. Zodra je het fotoalbum hebt ontvangen wil je natuurlijk je fotoboek ook op een de juiste manier bewaren. Speciaal hiervoor kun je een luxe bewaardoos bij fotofabriek bestellen! De bewaardozen zijn voorzien van een speciale inlay zodat het fotoboek stevig en netjes in de doos opgeborgen kan worden.

Gerelateerde producten

Luxe bewaardoos met sticker

Om de luxe bewaardoos voor de fotoboeken nog meer uitstraling te geven kun je op de voorzijde, tegen een meerprijs, een persoonlijke sticker toevoegen. Deze sticker heeft het exacte formaat van de deksel van de bewaardoos en uiteraard heb je de mogelijkheid om deze geheel zelf te ontwerpen. Gebruik bijvoorbeeld foto’s uit je fotoboek ter herkenning of geef het fotoboek en luxe geschenkdoos een gelijknamige titel.

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!