actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting

Maandkalender 2024 maken online

9,0

(16744 beoordelingen)

maandkalender met foto maken
  • Met eigen foto's en tekst
  • Alvast belangrijke data invullen
  • Binnen 1 werkdag geleverd

Een eigen maandkalender die je helemaal kunt personaliseren met foto's en tekst. Iedere maand een andere foto van bijzondere momenten. Je hoeft natuurlijk niet alleen foto’s van vakanties of andere momenten te gebruiken. Misschien zijn je kinderen wel heel creatief met tekenen, dan is het natuurlijk leuk om de tekeningen in de maandkalender te verwerken. Je kunt de kalender voor jezelf maken, maar hij is ook heel leuk om als cadeau te geven.

Gelijk beginnen

Kies uit verschillende formaten

Wil je liever een compacte kalender hebben met een paar foto’s of juist een hele grote voor heel veel foto’s? Dit is geen enkel probleem! Je hebt namelijk keuze uit diverse formaten maandkalenders waaronder 15x42, A4 en A3. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit liggend of staand.

De staande maandkalenders zijn ideaal voor verticale foto’s, zoals portretfoto’s en de liggende kalenders zijn perfect voor landschapfoto’s. Met deze persoonlijke kalender heb je niet alleen een handig overzicht in huis, maar ook nog een eyecatcher in de kamer.

online maandkalender maken

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Ontwerp je eigen maandkalender 2024

Ben je helemaal enthousiast en wil je gelijk beginnen? In de Online Editor kun je kiezen welke maandkalender je wil hebben. Alle maanden staan al ingevuld en je hoeft eigenlijk alleen nog foto’s, verjaardagen en andere afspraken toe te voegen.

Een leuke clipart of een gekleurde achtergrond toevoegen in je kalender? Dat kan! Bij het kopje clipart hebben wij de mooiste illustraties ontworpen, zodat jij je foto’s kunt voorzien van een extra persoonlijk tintje.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...