actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Magneet bedrukken

Magneet bedrukken
  • Uniek gepersonaliseerd cadeau
  • Eigen foto of creatie
  • Foto met hoogglans bedrukking
  • Set van 9 stuks

Ziet jouw koelkast er ook een beetje saai uit en ben jij benieuwd hoe je deze kan opleuken met een magneet die bedrukt is? Laat dan nu jouw gepersonaliseerde magneet bedrukken bij Fotofabriek! Zo vrolijk jij elke koelkast op met unieke ontworpen magneten met een eigen ontwerp. 

Naast magneten die je zelf kan laten bedrukken, vind je bij Fotofabriek talloze andere gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid, denk aan fotoboeken, borrelplanken en mokken. Ontdek nu onze gepersonaliseerde cadeaus en geef je dierbaren echt iets unieks waarmee je laat zien hoeveel je om ze geeft. 

Magneet bedrukken Bekijk ons cadeauassortiment

Een magneet bedrukken als uniek cadeau

Het bedrukken van een magneet met eigen foto of creatie is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook leuk om weg te geven. Dus ook als je op zoek bent naar een uniek cadeau voor je vader, moeder, vriend, collega of andere dierbaren, kun je elke koelkast of whiteboard opvrolijken met een gepersonaliseerde magneet van Fotofabriek. 

Jouw unieke fotomagneet wordt enkelzijdig bedrukt op speciaal magneetfolie, wat zorgt voor een mooie hoogglans bedrukking. De magneet kan op elk materiaal geplaatst worden dat magnetisch is, zoals een koelkast, whiteboard of verwarming. De magneet heeft een vierkante afmeting van 5x5 cm en is te bestellen in sets van 9 stuks.  

Magneet bedrukken
Magneet bedrukken foto

Jouw unieke magneet bedrukken

Jouw unieke magneet bedrukken kun je bij ons binnen enkele klikken gemakkelijk en snel ontwerpen. Volg de onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van jouw persoonlijke fotomagneten: 

1. Open de Online Editor en upload je foto’s 
2. Ontwerp de magneet naar wens en voeg eventueel tekst toe 
3. Bekijk een voorbeeld en pas aan totdat je helemaal tevreden bent 
4. Is het ontwerp af? Upload jouw fotomagneet naar je winkelwagen en bestel je producten! 

Zo bedruk je dus eenvoudig en in enkele minuten jouw gepersonaliseerde magneet. Wanneer je bestelling geplaatst is starten wij met het produceren zodat het product snel bij je bezorgd wordt! 

Magneet bedrukken
Magneet bedrukken uniek

Last minute een magneet bedrukken

Ben je op zoek naar een snel geleverd uniek cadeau voor je dierbaren? Laat dan nu jouw magneet bedrukken bij Fotofabriek! Want heb jij jouw magneet laten bedrukken voor 12:00 uur? Dan wordt jouw bestelling vandaag nog verzonden. We steven naar snelle levertijden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten.

Onze producten worden met de grootste zorg geproduceerd en gecontroleerd, zodat jij erop kunt vertrouwen dat je een uniek cadeau van uitstekende kwaliteit ontvangt. Met onze jarenlange ervaring in de fotowereld weten we precies hoe we de beste kwaliteit voor onze klanten kunnen leveren. We verzekeren je daarom ook dat je vader, moeder, vriend, collega of andere dierbaren een uniek cadeau ontvangen dat zorgvuldig is gemaakt en snel wordt bezorgd.

Magneet bedrukken
Magneet bedrukken online

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...