wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Menukaart maken

Ben je van plan om binnenkort iemand te verrassen met een leuk of romantisch etentje? Heb je binnenkort een (groot) familiediner of is er een speciale gelegenheid zoals een bruiloft waarbij iedereen gezellig aan tafel mag schuiven? Bij Fotofabriek kun je nu eigen menukaarten maken! Met ons eigen programma om menukaarten te maken, de online editor (of als je zelf een ontwerp hebt, de PDF-uploader) kun je eenvoudig foto's, logo's of andere afbeeldingen toevoegen en het geheel naar eigen wens de menukaart ontwerpen. Natuurlijk en niet in de laatste plaats kun je ook de omschrijvingen van de gerechten uitgebreid vermelden. Op deze manier kun je een eigen menukaart ontwerpen die geheel in de stijl van het diner past.

Menukaarten A4, A3 of Drieluik maken

Als je van plan bent om een bijzonder diner te organiseren dan is het ook erg leuk om je gasten op een speciale wijze te informeren wat er op het menu staat. Geef je gerecht een passende titel en plaats op de regel er onder bijvoorbeeld de ingrediënten. Je kunt natuurlijk ook je speciale en bijzondere gerechten een naam geven op basis van de gasten die bij je komen eten. Zo maak je er wel een zeer persoonlijk diner van! Er zijn twee verschillende menukaarten beschikbaar: zo kun je een A4 menukaart maken of als je een slag groter nodig hebt dan kun je ook voor een A3 menukaart kiezen. Beide formaten kun je handig in 3 delen opvouwen of als platte menukaarten gebruiken.

Bekijk onze menukaarten

Menukaarten voor restaurants maken

Als restauranteigenaar wil je natuurlijk je gasten goed informeren over de verscheidenheid aan gerechten welke je restaurant te bieden heeft. De keuze en beoordeling van een restaurant begint natuurlijk bij het aanbod op de menukaart. Echter is niet alleen de inhoud van de menukaart van belang, maar ook de manier waarop de gerechten gepresenteerd worden.

Bij Fotofabriek kun je eenvoudig professionele menukaarten of drankkaarten maken die zeer geschikt zijn om te gebruiken in een restaurant. Na het ontwerpen van de menukaarten kun je in de kassa aangeven in welke oplage wij de menukaarten moeten drukken. Wil je direct meer dan 1 menukaart bestellen dan krijg je namelijk ook nog een volumekorting die kan oplopen tot wel 55%. Kies uit de bovenstaande menukaarten ontwerpen en begin vandaag met een menukaart maken!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek