actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Menukaarten - voorbeelden & thema's

Heb jij een horeca onderneming of ga je binnenkort een etentje organiseren en wil je je geliefden laten weten wat er op het menu staat? Ontwerp dan je eigen menukaarten met een van onze thema’s! Nadat je een gewenst ontwerp hebt gekozen, kun je gelijk aan de slag met het personaliseren. 

Zo kun je op de voorkant van je menukaarten een eigen afbeelding en/of logo plaatsen met een gepaste tekst. De binnenkant (of andere zijde van de kaart) kun je gebruiken om de gerechten te noteren. Personaliseer, daarna gaan wij direct aan de slag in onze eigen digitale drukkerij. 

Voor onze horeca eigenaren is het vanzelfsprekend dat de menukaarten er representatief en netjes uit dienen te zien. Om de kaarten een lange levensduur te geven lamineren wij ze na het productieproces met hoogwaardig plastic.

Tips voor het maken van je menukaart

  1. Denk er tijdens het ontwerpen aan dat een menukaart representatief dient te zijn voor jouw horeca onderneming. Zo is het aan te raden om de huisstijl te verwerken in het design. Ook vinden klanten het leuk om afbeeldingen te bekijken, neem bijvoorbeeld een foto van het personeel of natuurlijk de gerechten die je aan gaat bieden en voeg ze toe. 
  2. Vaak vinden mensen het leuk om verhalen te lezen over de horecaonderneming. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een paragraaf op te nemen over de beweegredenen van de zaak en wat jullie onderscheidt van alle andere ondernemingen in de branche. 
  3. Zorg dat het contrast van de kaart in orde is. Zo blijven de menukaarten goed leesbaar. 
  4. Eindelijk klaar met het design? Laat het werk eerst een keer nalezen door iemand. Zo voorkom je spelfouten en oogt je menukaart professioneler!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...