Merci chocolade

Merci Chocolade met je eigen foto

Liefde gaat door de maag, dus zoek jij een origineel cadeau dat ook nog eens heerlijk smaakt? Dan is een doosje Merci gevuld met verschillende chocolade het lekkerste cadeau! Je eigen foto met chocolade is de beste combinatie.

Gepersonaliseerde Merci Chocolade met een persoonlijke wikkel waar je een foto op kunt drukken van jullie samen. Kies een leuke tekst en het Merci doosje wordt geleverd met deze wikkel eromheen. Zo maak je gemakkelijk en snel gepersonaliseerde chocolade als cadeau.

Heeft je vriend, moeder of beste vriendin alle chocola opgegeten? Dan hebben ze nog steeds een blijvende herinnering met de cover.

  • Met je eigen foto
  • Verschillende teksten
  • Wikkel in de vorm van een hart
  • Merci Finest Selection Assorti 250g
  • Optioneel: laat je Merci inpakken met cadeaupapier

Ontwerp zelf een Merci wikkel

Je maakt je eigen chocoladegeschenk snel in ons online programma. Kies hier uit de verschillende ontwerpen en maak het chocolade cadeau compleet met een bijzondere Merci wikkel. De Merci wordt snel bij je thuis bezorgd, zodat jij je cadeau op tijd binnen hebt voor Valentijnsdag.

* Dit product kan bestanddelen van hazelnoot, aardnoot/pinda, andere noten, tarwe en ei bevatten.

Bekijk onze producten

Actie Merci Chocolade
vanaf € 14,99 nu € 9,99

Valentijncadeau

Met Valentijnsdag zoek je natuurlijk de beste manier om jouw liefde voor je partner te laten zien . Met Merci Chocolade heb je dan het perfecte valentijnscadeau voor hem of haar. Merci Chocolade is immers net zo zoet als jullie liefde voor elkaar. Bedruk de chocolade Merci met een toepasselijke tekst als "I love you".

Relatiegeschenk

Bedank jouw relaties met een gepersonaliseerd doosje Merci Chocolade. Laat een logo drukken op de wikkel, zo krijg je chocolade met eigen logo. Merci Chocolade is hét heerlijkste bedankje voor iedereen. 

Moederdag

Wil jij je moeder laten weten hoeveel ze voor jou betekent? Geef haar dan voor Moederdag een persoonlijke Merci cadeau. De Merci Chocolade wordt geleverd met jouw eigen persoonlijke wikkel. Bedruk de wikkel met een mooie foto van jullie samen. Het ultieme moederdaggeschenk voor de liefste en leukste moeder.

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!