actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Merci Chocolade met foto

9,0

(13819 beoordelingen)

  • Merci chocolade personaliseren
  • Merci cadeau open
  • Met je eigen foto's en teksten
  • Optioneel: laat je Merci inpakken met cadeaupapier

Liefde gaat door de maag, dus zoek jij een origineel cadeau dat ook nog eens heerlijk smaakt? Dan is een doosje Merci gevuld met verschillende chocolade het lekkerste cadeau! Je eigen foto met chocolade is de beste combinatie.

Direct beginnen

Ontwerp zelf een Merci wikkel

Je maakt je eigen chocoladegeschenk snel in ons online programma. Kies hier uit de verschillende ontwerpen en maak het chocolade cadeau compleet met een bijzondere Merci wikkel. De Merci wordt snel bij je thuis bezorgd, zodat jij je cadeau op tijd binnen hebt voor Valentijnsdag.

* Dit product kan bestanddelen van hazelnoot, aardnoot/pinda, andere noten, tarwe en ei bevatten.

Gepersonaliseerde Merci Chocolade met een persoonlijke wikkel waar je een foto op kunt drukken van jullie samen. Kies een leuke tekst en het Merci doosje wordt geleverd met deze wikkel eromheen. Zo maak je gemakkelijk en snel gepersonaliseerde chocolade als cadeau. Heeft je vriend, moeder of beste vriendin alle chocola opgegeten? Dan hebben ze nog steeds een blijvende herinnering met de cover.​

Valentijncadeau

Met Valentijnsdag zoek je natuurlijk de beste manier om jouw liefde voor je partner te laten zien. Met Merci Chocolade heb je dan het perfecte valentijnscadeau voor hem of haar. Merci Chocolade is immers net zo zoet als jullie liefde voor elkaar. Bedruk de chocolade Merci met een toepasselijke tekst als "I love you".

Merci ontwerpen

Relatiegeschenk

Bedank jouw relaties met een gepersonaliseerd doosje Merci Chocolade 250g. Laat een logo drukken op de wikkel, zo krijg je chocolade met eigen logo. Merci Chocolade is hét heerlijkste bedankje voor iedereen.

Moederdag

Wil jij je moeder laten weten hoeveel ze voor jou betekent? Geef haar dan voor Moederdag een persoonlijke Merci cadeau. De Merci Chocolade wordt geleverd met jouw eigen persoonlijke wikkel. Bedruk de wikkel met een mooie foto van jullie samen. Het ultieme moederdaggeschenk voor de liefste en leukste moeder.

Bekijk producten

Bekijk producten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...