actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Moederdag muismatten - voorbeelden & thema's

Moederdag staat voor de deur en wat is er nou leuker dan een persoonlijk Moederdagcadeau?

Een tof Moederdagcadeau is bijvoorbeeld de muismat met eigen foto’s. De Moederdag Muismat is ideaal voor het gebruik op kantoor of op de thuiswerkplek van jouw mama! We willen je graag helpen met het ontwerpen van de ideale Moederdag Muismat. Daarom hebben we hieronder een aantal ontwerpen en thema’s voor je klaargezet. Ga aan de slag met één van de onderstaande ontwerpen en voeg je eigen foto’s en/of teksten toe. Wil je je Muismat nog mooier maken? Ga dan voor het toevoegen van verschillende leuke cliparts.

Met de verschillende thema’s vind je voor iedere moeder wel een bijpassende Muismat. Maak je liever een Muismat met alleen maar foto’s dan kan dat natuurlijk ook! 

Moederdag muismatten assortiment

Bij Fotofabriek hebben we drie verschillende varianten muismatten. Een rechthoekige, een ronde en een Muismat met hartvorm. Op alle muismatten is het mogelijk om verschillende afbeeldingen toe te voegen. 

Alle muismatten beschikken over een anti-sliplaag en een soepel oppervlak. Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken? Kies er dan voor om de muismat alvast in te pakken. Heb je nog andere vragen over de Moederdag muismatten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...