actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
Moederdagkaart

Moederdagkaart

9,0

(15205 beoordelingen)

Wil jij je moeder, oma of andere lieve moeders verrassen op Moederdag? Moederdag is de dag om je moeder te verwennen en in het zonnetje te zetten. Maak daarom nu een mooie persoonlijke moederdagkaart bij Fotofabriek.

Moederdagkaart zelf ontwerpen

Het maken van een moederdag kaart is heel eenvoudig. Een uniek en origineel moederdagkaartje maak je natuurlijk met leuke foto’s en lieve teksten. Kies voor een leuke of gekke foto van je moeder of van jullie samen. Een moederdagkaartje is al een cadeau op zich, maar je maakt je moederdagkaart extra persoonlijk door gebruik te maken van de sjablonen en het toevoegen van lieve moederdag gedichtjes of versjes aan de kaart.

Natuurlijk hoef je geen gedichtje te schrijven. Een simpele moederdagkaart met de tekst ‘Fijne Moederdag’ is ook heel leuk, want je kan haar natuurlijk altijd gewoon vertellen hoeveel ze voor je betekent.

Er zijn verschillende formaten kaarten beschikbaar, namelijk staande, liggende en vierkante kaarten. Wil jij je moeder extra verrassen? Verstuur dan een grote moederdagkaart op A4 formaat.

Wil je met spoed je moederdagkaart bestellen? Dat kan! Bestel je kaart voor 15:00 en deze wordt dezelfde dag nog verzonden.

Zet jij je moeder ook in het zonnetje met een zelfgemaakte moederdagkaart?

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...