actie
20% korting op alle wanddecoratie
Moederdagkaart

Moederdagkaart

Wil jij je moeder, oma of andere lieve moeders verrassen op Moederdag? Moederdag is de dag om je moeder te verwennen en in het zonnetje te zetten. Maak daarom nu een mooie persoonlijke moederdagkaart bij Fotofabriek. 

Moederdagkaart zelf ontwerpen

Het maken van een moederdag kaart is heel eenvoudig. Een uniek en origineel moederdagkaartje maak je natuurlijk met leuke foto’s en lieve teksten. Kies voor een leuke of gekke foto van je moeder of van jullie samen. Een moederdagkaartje is al een cadeau op zich, maar je maakt je moederdagkaart extra persoonlijk door gebruik te maken van de sjablonen en het toevoegen van lieve moederdag gedichtjes of versjes aan de kaart.

Natuurlijk hoef je geen gedichtje te schrijven. Een simpele moederdagkaart met de tekst ‘Fijne Moederdag’ is ook heel leuk, want je kan haar natuurlijk altijd gewoon vertellen hoeveel ze voor je betekent. 

Er zijn verschillende formaten kaarten beschikbaar, namelijk staande, liggende en vierkante kaarten. Wil jij je moeder extra verrassen? Verstuur dan een grote moederdagkaart op A4 formaat. 

Wil je met spoed je moederdagkaart bestellen? Dat kan! Bestel je kaart voor 15:00 en deze wordt dezelfde dag nog verzonden. 

Zet jij je moeder ook in het zonnetje met een zelfgemaakte moederdagkaart?

Bekijk onze moederdagkaarten

 

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!