actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Moederdag actie

Lees meer

Muismat met foto bedrukken

9,0

(2824 beoordelingen)

Ontwerp je eigen muismatje
  • Eigen ontwerp
  • Met anti-sliplaag
  • Hoge kwaliteit

Je kantoor of werkplek opfrissen met een unieke muismat. Maak nu je muismat met foto gemakkelijk, snel en goedkoop bij Fotofabriek. Kies voor een leuke foto of ga voor een muismat in de huisstijl van je bedrijf.

Direct beginnen

Muismat bedrukken

Een unieke gepersonaliseerde muismat is de finishing touch van een georganiseerd, fris en leuke werkplek. Bij Fotofabriek is het ontwerpen van een muismat zeer gemakkelijk en snel gedaan. Kies één of meerdere mooie foto’s uit, maak een ontwerp met de verschillende mogelijkheden in onze Online Editor of ontwerp een muismat in de huisstijl van je bedrijf. 

De muismatten zijn voorzien van een strak afgewerkte anti-sliplaag. De anti-sliplaag zorg ervoor dat de muismat goed blijft liggen, dient als extra bescherming tegen slijtage en heeft een luxe matte uitstraling. De muismat heeft afmetingen van 22 bij 22 cm.

Muismat met eigen foto

De muismatten van Fotofabriek zijn uitermate geschikt voor het bedrukken met een mooie foto. Bij Fotofabriek kun je je eigen muismat met foto ontwerpen. Geef er één cadeau of vrolijk je eigen werkplek op met één foto of een fotocollage.

unieke muismat met eigen foto

Muismat ontwerpen

Ga aan de hand van het stappenplan aan de slag met je gepersonaliseerde muismat en geef je werkplek wat extra sfeer mee.

Zelf een muismat maken:

  1. Open de Online Editor.
  2. Kies het bij jou passende formaat.
  3. Kies een ontwerp of begin een blanco project.
  4. Voeg een logo, foto’s, cliparts, sjablonen en teksten toe.
  5. Bestel jouw gepersonaliseerde muismat.

Snelle levertijden

Omdat Fotofabriek zijn drukkerij aan eigen huis heeft. Kunnen wij jouw muismat met eigen foto ontzettend snel produceren en opsturen. Zo heb je jouw muismat altijd binnen enkele dagen in huis. Bestel je jouw muismat voor 12 uur? Dan zorgen wij ervoor dat die vandaag nog naar je onderweg is! Is het al 12 uur geweest en wil je alsnog dat je muismat vandaag wordt verzonden? Voor 4 uur ’s middags kun je kiezen voor de spoedoptie, ook dan is jouw muismat vandaag nog onderweg.

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...