actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting

Muismatten - voorbeelden & thema's

8,9

(359 beoordelingen)

Wil jij je bureau op kantoor of je werkplek opfleuren? Maak dan nu je eigen muismat met jouw foto’s en teksten. Je maakt jouw muismat snel en eenvoudig bij Fotofabriek met behulp van onze kant-en-klare thema’s!

Een gepersonaliseerde muismat is super leuk om op je bureau te hebben. Weet je niet zo goed wat je op je muismat wil laten drukken? Wij hebben voor jou leuke kant-en-klare thema’s op een rij gezet die jij kan gebruiken bij het maken van jouw muismat! De thema’s variëren van mooie patronen tot aan leuke dieren. Kies het thema dat jij wil gebruiken, verander de tekst en voeg jouw afbeelding toe. Op deze manier kun je gemakkelijk zonder al te veel gedoe jouw eigen unieke muismat samenstellen. 

Een muismat is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook ontzetten leuk om weg te geven! Verras bijvoorbeeld jouw vader, moeder, broer, zus, geliefde, vriend of vriendin met een zelf gepersonaliseerde muismat. Kies hieronder een leuk thema en start direct met het ontwerpen van je muismat!
 

Ervaring van klanten

Muismatten assortiment

Je kunt bij Fotofabriek kiezen uit drie muismat vormen. Deze vormen zijn ronde-, vierkante- en hartvorm. Alle muismatten zijn voorzien van een strak afgewerkte anti-sliblaag. Door de anti-sliblaag blijft de muismat goed liggen, geeft het extra bescherming tegen slijtage en daarnaast geeft het de muismat een luxe uitstraling.

Doordat Fotofabriek een eigen productiehuis heeft kunnen wij de muismatten snel produceren. Hierdoor kunnen wij jouw muismat snel opsturen zodat jij deze binnen een paar dagen op jouw deurmat kan verwachten. Als je zelfs voor 12 uur besteld, zorgen wij dat jouw gepersonaliseerde muismat vandaag nog wordt opgestuurd! 

Kies voor een leuk thema en start direct met het ontwerpen van jouw muismat!
 

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...