actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Multomappen - voorbeelden & thema's

9,0

(14900 beoordelingen)

Ben je op zoek naar een mooie en handige multomap? Bij Fotofabriek kun jij je eigen multomap bedrukken met eigen foto’s, teksten en logo. Met onze leuke en originele thema’s hoef je niet creatief te zijn om een ontzettend mooie multomap te maken!

Een multomap is erg handig om georganiseerd te werken en is praktisch om losse papieren te bundelen en te categoriseren. Bij Fotofabriek kun je zelf een multomap ontwerpen en personaliseren met bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo. Daarnaast is het mogelijk om de rugtekst te bedrukken van de map, zo kun je de juiste multomap gemakkelijk terugvinden.

Hieronder hebben we al een selectie gemaakt met leuke thema’s en voorbeelden van multomap ontwerpen. Zo kun je gemakkelijk een leuk thema voor jouw multomap kiezen en je eigen foto’s, logo en teksten toevoegen. Zodra je op het leukste ontwerp klikt kun je direct beginnen met het personaliseren van jouw multomap!

Ervaring van klanten

Multomappen assortiment

Bij Fotofabriek kun je kiezen uit twee formaten multomap. Dit zijn de formaten A4 staand en A5 staand. De specificaties van de multomappen zijn:

  • 2 of 4 rings multomappen
  • Geschikt voor 100 bladen (200 pagina's)
  • Eigen foto's en teksten toevoegen
  • Gratis rugtekst toevoegen
  • Rugdikte van 4 cm

Kies een van de thema’s en begin direct met het ontwerpen van jouw multomappen. Zo kun jij je administratie en ander papierwerk, netjes en georganiseerd bewaren in een gepersonaliseerde multomap!

Doordat wij alles in ons eigen productiecentrum produceert kunnen wij uitstekende kwaliteit en snelle levering als service bieden. Als je voor 12 uur besteld, zorgen wij dat jouw gepersonaliseerde multomappen vandaag nog wordt opgestuurd!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...