wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Goedkoop je eigen nieuwjaarskaarten maken

Nieuwjaarskaart maken

Nieuwjaarskaart maken met je mooiste foto’s. Maak een dubbelgevouwen nieuwjaarskaart van 14 x 14 cm of een enkelzijdige nieuwjaarskaart van 10 x 15 cm welke je aan beide kanten bedrukt. Zelf nieuwjaarskaarten maken voor de feestdagen is veel leuker. Met je eigen foto’s kun je van bijvoorbeeld de lichtjes in je tuin of onze sjablonen en cliparts, een prachtige nieuwjaarskaart maken met je eigen tekst. Je zelfgemaakte nieuwjaarskaarten maken we op 260 grams sulfaatpapier, optioneel met hoogglans. Bij een dubbele kaarten set zijn 9 kaarten en 9 enveloppen inbegrepen. De enkele kaarten sets hebben 8 kaarten per set.

Via onze software is het maken van je eigen nieuwjaarskaarten een fluitje van een cent. Inspiratie nodig? Op onze voorbeelden pagina staan vele kaarten waarmee je direct aan de slag kan gaan.

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek