wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Notitieblok bedrukken

Weg met die saaie notitieblokken! Ontwerp nu je eigen notitieboek! Verzamel je leukste foto’s en bestel je gepersonaliseerde notitieblok bij Fotofabriek.

De software van Fotofabriek biedt je de mogelijkheid om je notitieblok persoonlijk te maken. Wij drukken alles in onze eigen drukkerij. Ook worden de notitieblokken met de hand in elkaar gezet voor de beste kwaliteit.

Zet een leuke vakantiefoto op de voorkant van je notitieblokje, een foto van je huisdier, een leuk stripverhaaltje, maak een mooie collage of verzin een grappige tekst. Maak er een kunstwerkje van! Het is ook leuk om een notitieblok als cadeau te geven voor bijvoorbeeld een van je collega’s.

Notitieblok maken met eigen foto's en teksten

Je kunt je notitieblok in verschillende formaten laten bedrukken. Je hebt ook de keuze tussen verschillende papiersoorten voor je notitieblok. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor lijntjespapier en papier met ruitjes. Maar ook is het mogelijk om een notitieblokje te laten drukken met blanco papier, zodat je deze ook als schetsboek kan gebruiken. Je notitieblok bestaat uit honderd pagina’s die makkelijk afgescheurd kunnen worden.

Ook is het mogelijk om een notitieblok met logo te laten bedrukken voor een echte professionele indruk!

Bekijk ons notitieblok

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek