actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus
notitieblok maken

Notitieblok bedrukken

9,0

(16282 beoordelingen)

Weg met die saaie notitieblokken! Ontwerp nu je eigen notitieboek! Verzamel je leukste foto’s en bestel je gepersonaliseerde notitieblok bij Fotofabriek.

De Online Editor van Fotofabriek biedt je de mogelijkheid om je notitieblok persoonlijk te maken. Wij drukken alles in onze eigen drukkerij. Ook worden de notitieblokken met de hand in elkaar gezet voor de beste kwaliteit.

Zet een leuke vakantiefoto op de voorkant van je notitieblokje, een foto van je huisdier, een leuk stripverhaaltje, maak een mooie collage of verzin een grappige tekst. Maak er een kunstwerkje van! Het is ook leuk om een notitieblok als cadeau te geven aan bijvoorbeeld een van je collega’s.

Notitieblok maken met eigen foto's en teksten

Je kunt je notitieblok in verschillende formaten laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan het populaire A4 Staand formaat. Je hebt ook de keuze tussen verschillende papiersoorten voor je notitieblok. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor lijntjespapier en papier met ruitjes. Maar ook is het mogelijk om een notitieblokje te laten drukken met blanco papier, zodat je deze ook als schetsboek kan gebruiken. Je notitieblok bestaat uit honderd pagina’s die makkelijk afgescheurd kunnen worden.

Ook is het mogelijk om een notitieblok met logo te laten bedrukken voor een echte professionele indruk!

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...