notitieboekje maken

Notitieboek maken

Een persoonlijk notitieboekje is ideaal voor aantekeningen, als dagboek om als cadeau te geven. 

Een notitieboek maken dat echt van jou is

Bij Fotofabriek maak je een gepersonaliseerd notitieboek, helemaal naar eigen smaak. Je kunt namelijk zelf een notitieboek maken, waarbij je zowel de voor- als achterkant van het notitieboekje kunt bedrukken met eigen foto's en/of tekst. Het notitieboekje bestaat uit 80 lege pagina's van A4 formaat. Je kan kiezen uit wit papier met lijntjes, kleine ruitjes of grote ruitjes. Waarvoor je het notitieboekje ook wilt gebruiken, het grote A4 formaat biedt genoeg ruimte voor al je aantekeningen. 

Een notitieboek met lijntjespapier is uitermate geschikt voor aantekeningen op het werk en/of school, of om te gebruiken als reisboek of dagboek. Ruitjespapier is ideaal voor economische en wiskundige berekeningen en aantekeningen. De uitvoering met witte papier is goed te gebruiken voor al je schetsen en tekeningen. 

Een notitieboekje ontwerpen doe je eenvoudig via onze online editor. Je eigen notitieboekje heb je al binnen paar dagen in huis!

Bekijk ons notitieboekje

Notitieboekjes in jouw huisstijl

Druk notitieboekjes in de huisstijl van je bedrijf of organisatie en kom zo professioneel voor de dag. Je kunt er voor kiezen om alleen het logo te laten drukken, maar je kunt ook de gehele cover en back in je huisstijl laten bedrukken. Deze notitieboekjes zijn ideaal om weg te geven aan zakenrelaties en klanten.

Volumekorting vanaf 2 stuks

Op de A4 notitieboekjes ontvang je al vanaf 2 stuks volumekorting. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 40% volumekorting!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!